Jump to content

Aquarion Logos Duyuruldu


Skadi

Önerilen İletiler

Yeni Aquarion Animesi Aquarion Logos Duyuruldu

 

Yaz sezonu için birbirinden eğlenceli seriler duyurulmaya başlandı ve her gün bunlara yenileri ekleniyor. Bugünkü güzel haber ise Aquarion serisinden geldi. Temmuz’da yayımlanmaya başlanacak üçüncü Aquarion animesi “Aquarion Logos” resmi olarak duyuruldu. Ayrıca 10. Aquarion Etkinlikleri kapsamında seriye özel “Sousei no Aquarion Love” isminde bir OVA’nın çıkacağı da belirtildi. Ek olarak serinin sevenlerini bir de sahne gösterisi bekliyor.

Aquarion Logos’un ilk tanıtım videosu:

 

 

Sousei no Aquarion Love özel bölümünün videosu:

 

 

Aquarion Logos isimli yeni seri, eski serilerin devamı şeklinde mi olacak, henüz belli değil ancak tanıtılan karakterlerin tamamı eski serilerde daha önce görmediğimiz karakterler. OVA bölümünde ise yan karakter olarak Apollo’nun ismi ve Yuuki Kaji, Kana Hanazawa ve Junichi Suwabe gibi usta seiyuuların adları geçiyor.

Aquarion Logos karakterlerinden bazıları:

aquarion-logos-karakterleri.jpg?resize=6

Sousei no Aquarion Love karakterlerinden bazıları:

sousei-no-aquarion-love-karakterleri.jpg

Hito Natsu no Aquarion isimli sahne gösterisi “The Fool” gösterileri kapsamında sahne bulacak. Ayrıca 10. Aquarion Etkinlikleri kapsamında 28 Haziran’da Tokyo’da bir etkinlik düzenlenecek. Etkinliğe üç anime serisinin de personelleri katılacak ve Aquarion denince akla ilk gelen ve enfes şarkılara imza atmış AKINO with bless4 grubunun da bir konseri sahne bulacak. Son olarak Tokyo’daki Suginami Animasyon Müzesi’nde ücretsiz Aquarion sergisi yer alacak.

Yeni serinin nasıl olacağıyla ilgili yorum yapmak için henüz erken ancak bir önceki anime Aquarion EVOL’un 12. Tokyo Anime ödüllerinde en iyi seiyuu ve en iyi müzik dalında ödül aldığını göz önüne alırsak beklentiler bir hayli yüksek olacaktır.

 

KAYNAK;http://www.animefantastica.com/aquarion-logos-animesi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.