Jump to content

The Last: Naruto the Movie Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?


Berker51

Önerilen İletiler

Beklenen Film The Last: Naruto the Movie Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

 

the-last-naruto-the-movie.jpg?resize=500

 

Mangasının bitişi ardından tüm Naruto hayranları heyecanla gelecek yeni projelere kilitlenmiş; bu projelerden en öne çıkanı, The Last: Naruto the Movie, merakla beklenmişti. Ancak her ülkedeki Naruto severler, Japonya’dakiler kadar şanslı değildi çünkü film, 6 Aralık 2014 tarihinde Japonya’da vizyona girerken; filmi izlemek isteyen farklı ülkelerdeki takipçiler için bu bekleyiş daha uzun sürecek gibiydi. Her ne kadar geçtiğimiz şubat ayının yirmisinde Kuzey Amerika’da yer alan bazı sinemalar The Last: Naruto the Movie’yi göstererek belli bir kesimi sevindirse de artık filmin ne zaman Blu-Ray / DVD olarak piyasaya sürüleceği sorusuna bir yanıt verilmesi şart olmuştu.

İşte beklenen bu soru cevabını Amerika’daki film gösterimlerinde verilen broşürlerde buldu. Broşürde yazana göre Japonya’da Last: Naruto the Movie’nin Blu-ray / DVD’sinin Japonya’da çıkışı için verilen tarih, Boruto: Naruto the Movie‘den birkaç gün öncesi, 22 Temmuz 2015. Yani ne kadar sabırsızlansak da filmi izleyebilmek için tahmin edildiği gibi en erken 2015 yazının ortalarını beklememiz gerekiyor. Gün saymaya bir kez daha başlasak mı?

 

the-last-naruto-the-movie.jpg?resize=575

 

 

 

Kaynak: Animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 25
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Are you serious bro :D 

Beklenen Film The Last: Naruto the Movie Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?     Mangasının bitişi ardından tüm Naruto hayranları heyecanla gelecek yeni projelere kilitlenmiş; bu projelerden en öne çıkanı

Bir zamanlar şahane bir anime vardı, Naruto idi ismi galiba ...

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.