Jump to content

çalışmalarım (fan art, sketch, character design)


osubusu

Önerilen İletiler

Merhaba, aslında fan art yapmıyorum daha doğrusu şuana kadar belli bir karakteri çizmek yerine kendim karakter çalışmaları yaptım ama bunlar da biraz manga karakterlerde çok uzak illustrasyon diyrouz onlara ama yine de ekleyeceğim, bu konuya eklemek için Elfen Lied Nyuu çalıştım fan art çalışıp yenileri de eklemeyi düşünüyorum ^_^

normal de kuru kalemlerle eskiz çalışmayı seviyorum yumuşak etkisi hoşuma gidiyor bol tarama kullanıyorum ama anime karakterlerde güzel olmuyor daha sonra mürekkeple manga çizer gibi çalışağım sahneyle beraber çalışmak istiyorum eklerim yakında

 

 

YENİ :) Mangasında ki çizimleri çok sevmiştim pilot kalemle denedim hem taramaları denemek için Blame

Lp93vj.jpg

 

Elfen Lied - Nyuu

 

j47B3g.jpg

 

 

Bana ait olanlar;

 

9VBGG9.jpg

 

 

M6Mk0a.jpg

 

lkgEWk.jpg

 

58OYQj.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Müzik, çizim, eee daha ne yeteneklerin var? Sanırım hikaye de yazarsan anime işine girersin, kim tutar seni  :D

işte hikaye konusun da yapamıyorum yoksa çocuk kitabı yapmak istiyorum illustrasyonlarıyla beraber üzerine flütle çocuk şarkıları da eklerdim ne güzel olurdu :) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Herkes genellikle birinciyi beğenmiş ben de birinciyi beğendim ama bence ikinci çalışman da harika olmuş.Işığı çok iyi belirtmişsin bu da yüz hatlarını mükemmel bir şekilde ortaya çıkarmış.Forumda yetenekli arkadaşların sayısı her geçen gün artıyor bu da iyi bir şey :) Çalışmalarının devamını bekliyorum, özellikle karakalem çaışması yapsan harika şeyler ortaya çıkacak gibi :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

animeden çok desen ve ilüstrasyon çalışman senin için çok daha iyi olacak. ayrıca benden ufak bir tavsiye. H serisi kalem kullanmanı tavsiye ederim neden diye soru soracak olursan şu B türü kömür karası etki bırakan kalemler çizgi kalitenizi düşürür herzaman. leke denen şey belki kimilerine göre 3 boyut etkisi verebilen bir etken olabilir ama bana nedense herzaman kirlilik gibi görünüyor. onun dışında övgüyü hak ediyor çalışmaların ama daha çok eskiz biriktirmeni tavsiye ederim  ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.