Jump to content

Noragami Aragoto Haberleri


asci

Önerilen İletiler

Noragami Aragoto

 

A16906-1762921851.1433445438.jpg

 

Evet arkadaşlar malum Noragaminin ikinci sezonu iyice yaklaşmışken kendisi ile ilgili haberler de gelmeye devam ediyor.Ancak yeni sezon ile ilgili haberler daha fazla merak uyandırması açısından parça parça geliyor.Ben de dağınıklık oluştuğundan dolayı tüm bilgileri tek bir konuya toplama amacıyla bir düzenleme yapıyorum.

 

Öncelikle yeni sezon ne anlatıyor ona bakalım:

 

news_header_noragami_v2.jpg

 

İlk sezonun mangadan biraz saptığı ve bu yüzden ikinci sezonda ne anlatılacağı sık sık tartışılıyor.Hatta ikinci sezon haberini öğrenen yazarlar bile(yazarlar:Adachitoka adlı ikili,ikisi hikayeyi ortak yazarken çizimlerde biri karakterleri diğeri arkaplanı çizerek çalışıyorlar) bu haberi duyduğunda nasıl olacak diye inanmamış :) Tabi ardından yapılan açıklamalarla meraklar giderilmiş oldu:Yeni sezonda mangada epey popüler olan "Bishamon Arc" işlenecek.İlk sezonun kaldığı yerden devam etmeyecek ancak yine de heyecanlı bir seri bekliyorum açıkçası.

 

İlk tanıtım videosuyla seriden birkaç kesit görelim:

 

https://www.youtube.com/watch?v=k8XRebQYeaw

 

Şimdi ikinci kısıma geçelim.Bu sezonda da olması gerektiği gibi seiyuu kadrosunda bir değişiklik yok.Yeni karakterlerden de 3'ünün seiyuu'su açıklandı.Seriden seiyuular şöyle(Linklere tıklayarak sanatçıların seslendirdiği diğer karakterlere de bakabilirsiniz.) :

 

Maaya Uchida : Hiyori Iki
Yuuki Kaji : Yukine

Aki Toyosaki : Kofuku
Asami Imai : Mayu
Daisuke Ono : Daikoku
 
Jun Fukuyama : Kazuma
Kazuhiko Inoue : Kuraha
Miyuki Sawashiro : Bishamon
Rie Kugimiya : Nora
Toru Ohkawa : Tenjin
 
Yeni Karakterler de bunlar:
Hisako Tōjō : Aiha
Ryotaro Okiayu : Ebisu
Takanori Hoshino : Kugaha
 
Kugaha,Aiha ve Ebisu Karakterlerini merak edenler için görselleri :

noragamiaragoto02.jpg
aiha.png.jpg
kugaha.png.jpg

 
Yapım Ekibinden:
 

 

Serinin açılış ve kapanış parçalarına da değinelim.Açılışı THE ORAL CIGARETTES adlı grup açılışı "Kyōran Hey Kids!!" adlı parçayl yapacak.Kapanış parçasını ise ilk sezonun da kapanışını yapan Tia gerçekleştirecek.Açılış parçası nasıl diye merak edenler olacaktır benim gibi, tanıtım videosunda açılıştan bir kesit bulunuyor.Birazcık olsun merakımızı giderebilir:)

Kapanış hakkında ise bilgi verilmedi.

 

 

Peki bu ORAL CIGARETTES ne,nerden çıktı derseniz de buyrun:

IMG_6923-done-Copy.jpg

Aslında daha önceden anime parçası üzerine bir çalışmaları yok.Grup aslında yeni sayılır.2010 yılında kurulmuş ve konserlerdeki enerjik duruşları ile biliniyor.Kansai Bölgesinde çok popülermiş.

İsimleri garip,neden isimleri bu şekilde sorusuna verdikleri yanıt da garip:Aslında her şey beyaz sigaralar hakkında.Biz rahat dinlenilebilir ve kabul edilebilir bir müzik yapmak istiyoruz.Tıpkı rahatça sigara dumanı çekebilmek gibi.

 

Merak edenler için,grupla yapılmış bir röportaj da var.Yalnız röportaj ingilizce:

http://www.ani-culture.net/2014/06/singapore-music-matters-pre-concert-interview-oral-cigarettes/

 

 

Seri tam olarak ne zaman başlayacak diye soruyorsanız eğer o da daha yeni açıklandı.3 Ekimde yeni sezon başlayacak.1 ay daha beklenir artık çok bir zaman kalmamış :)

 

Serinin DVD ve Blu-ray'leri de şuan piyasaya yeni çıktı.Bu arada değinmişken şunu da ekleyeyim:Serinin 15. ve 16. ciltlerinde birer OVA bölümü de çıkacak.

15. cilt OVA ile birlikte 17 Ekim 2015'te piyasada olacak.Bölüm ismi "Nijikan no Teikei ni So Koto" olacak ve Noragami: Shuuishuu spinoff manga'dan uyarlama olacak.

16. cilt ve OVA'sı ise 17 Mart 2016'da satışta olacak.Manganın 41. bölümündeki alternatif hikaye ile ilgili olacak.

 

 

 

//Geçen senenin en eğlenceli serilerindendi ve asıl olaylar başlayacakken ilk sezonu bitirmişlerdi.Şahsen gecikse de bu haberin gelişi çok sevindirdi peki sizin ilk sezon hakkındaki düşünceleriniz ve yeni sezon hakkındaki beklentileriniz neler?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 63
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Noragami İkinci Sezon   Mart ayında ikinci sezonu duyurulan Noragami'nin mangadan alıntılarla tanıtım videosu yayınlandı. Daha önceki haberlerde de belirtildiği gibi mangasındaki Bishamon Arc ani

Noragami Aragoto 2. Tanıtım Videosu ve Yeni Bilgiler   Noragami resmi sitesinden serinin ikinci sezonu olan Aragoto ile ilgili yeni tanıtım videosunu ve bilgilerini paylaştı. Tanıtım videosu:  

Noragami Aragoto     Evet arkadaşlar malum Noragaminin ikinci sezonu iyice yaklaşmışken kendisi ile ilgili haberler de gelmeye devam ediyor.Ancak yeni sezon ile ilgili haberler daha fazla merak u

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.