Jump to content

Anime Forum YT Kendisini Geliştirecek Kullanıcıları Bekliyor...


EvilKing

Önerilen İletiler

Merhabalar arkadaşlar, küçük çaplı bir forum sitesi kurduk ve kendi kemik kitlemizin oluşması için anime severleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Henüz çok yeniyiz fakat üyelere, insanlara ve özgürlüklere bakış açımız çok farklı. Bu sebeple kendi çapımızda bir fark yaratmak istedik ve tamamen anime, manga ve kullanıcı memnuniyetine odaklı bir forum sitesi açtık.

 

Siteyi girip görmeniz ve tanımanız tabii ki önemli fakat, öncesinde site ve özellikleri hakkında kısaca bir bilgi vereyim;

  • Sitemiz çok yeni olduğu için ilk üyelerimize özel unvanlar verilecek ve bu unvanları kullanıcılarımız kendileri seçecek.
  • Sitemizde "kurallar" diğer sitelere biraz daha yumuşatılmış ve forumun huzurunu sağlamak açısından resmî yöneticiler ve üyeleri azarlayan insanlar yok.
  • Sitemiz şu an için oldukça boş, ıssız, kimsesiz. Tanıtıma ve desteğe ihtiyacı var.
  • Tapatalk destekliyor.
  • Kullanıcıların foruma ilgisini arttırmak için tatlı bir rekabet ortamı yaratacağını düşündüğümüz en iyi otakular bölümü mevcut ve forumun en üstünde yer almakta. Forumda popüler olmak isteyen kullanıcılar için cezbedici diyebiliriz :).
  • Forumda kendi avatarınızı yükleyebiliyorsunuz ve sürekli genişlemekte olan bir avatar kütüphanesi var. Açıkçası sitenin kurucusu olarak bu avatar kütüphanesini sürekli özenle yenilediğimi söyleyebilirim ve bu bana gerçek anlamda mutluluk veriyor.
  • Avatar kütüphanemizdeki avatarların çoğu hareketli avatarlar. Yani forumumuz hareketli avatarları destekliyor.
  • Özelleştirilmiş ifadelerimiz var.
  • Üstelik istediğiniz ifadeleri ve istediğiniz avatarları forumumuza kalıcı olarak ekleyebiliriz, bunun için yöneticilerden birine mesaj atmanız yeterli olacaktır.
  • Unutmadan bir düzenleme yaparak bu maddeyi eklemem gerektiğini düşündüm; ek olarak sitemizde chat kısmı bulunmaktadır ve her sayfa üzerinden chat e kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Chat sistemimiz chatango'dur.
  • Ayrıca sitemize giren ziyaretçiler konulara yorum yapabilir ve her türlü içeriğe ulaşabilirler.

Şu an için aklıma gelenler bu kadar, ortak yönü anime ve manga olan insanların arasında çok sıcak bir ortam yaratacağını düşündüğüm bu projeyi gelin hep birlikte geliştirelim.

 

Site: http://animeforum.yaztahtaya.org

 

Okuduğunuz için teşekkürler, Anime Forum YT Kurucusu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir admin olarak empati kuruyorum... Her üyenin yüklediği avatar anladığım kadarı ile sitede kalıcı avatar olarak kalıyor.. +18 leri nasıl kontrol edeceksiniz bilemiyorum :(

Neyse kolay gelsin bakalım :)

İşin o kısmı sıkı denetim gerektirecek gerçekten. Desteğiniz için gerçekten çok teşekkürler :).

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.