Jump to content

High School DxD 5 Yeni Sezonuyla Bizimle Beraber Olacak!!


Kaxell

Önerilen İletiler

2015 Bahar Dönemi Animelerinden olan High School DxD'nin  3 sezonunun ilk bölümüne sayılı günler kaldı. Anime camiası Born için dakika sayarken, DxD hafif romanının  yazarı  Ichiei Ishibumi Tokyo ASDASD'te anime severlere yeni bir haber verdi.

 

Yapımcı firmayla anlaşan Ichiei, geriye kalan kitapların animeye çevrileceği haberini verdikten sonra, bütün kitapların toplam 1 değil 2 değil 3 değil tam 5 sezondan oluşacağını açıkladı. 

 

Otakuların yarattığı kaos sırasında aradan sıyrılarak kaçmaya çalışan Ichiei, kalabalıkta sıkıştıktan sonra yetkililerin anime severlere Rias-senpai adındaki boy yastıklarını hediye olarak dağıtmasıyla ortamdan uzaklaşabildi. 

 

 

main.jpg

 

Ichiei son olarak, bir sene sonra yine burada çok önemli başka bir haber vereceğini açıkladı. Acaba bu haber takvime bakmamız gerektiğini söyleyen bir şey mi?

 

 

TürkAnime TV Forumu Olarak 1 Nisan Şaka Gününüzü Kutlarız!!

:D B)

 

 

-konuyu harbiden anime haberlerine açtım yanlışlıkla, sohbete ya da belirli günler ve kutlamalara taşırsak süper olur  :D -

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ya ayıp yaptığınız :D yarın fizik sınavım var kitaptan kafamı kaldırdım haberi gördüm sevinçtn tüm dxd seven arkadaşlara mesaj atıyordum son cümleyi okudum :( Fizikten kalırsam sizin suçunuz

.

.

.

Şaka şaka hiç geçtiğim olmadı zaten :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.