Jump to content

Koskocaman Bir "Anime Blog" Yazarlarını Arıyor


EvilKing

Önerilen İletiler

Merhabalar arkadaşlar, tahmin ediyorsunuzdur ki ülkemizde anime ve manga kültürü sadece alt bir kültür ve aşırı denilebilecek bir kitleye sahip değil. Fakat bu kültürü ön yargılardan kurtulup takip eden, anime izlemekten ve manga okumaktan zevk alan birçok insan var ve bu insanların güncel olarak haber alabileceği kendi anime teorilerini paylaşıp diğer anime ve manga takipçileriyle etkileşimi girebileceği çok az platform var. Bu konuda açıkçası imrendiğim projelerden en iyisi TurkAnime.tv...

 

Birkaç tane daha çok iyi yapılanma var fakat bence bu ağ geliştirilmeli ve tek başıma bunu elbette ki sağlayamam fakat  "en azından bunun için bir şeyler yapabilirim" düşüncesi ile ortaya bir proje koyma kararı aldım. Geçenlerde bir anime forumu açtım ve forumdan gayet memnunum ve bence güzel bir forum oldu fakat bu seferki proje daha büyük ve daha donanımlı bir iş olacak.

 

Nasıl bir proje bu?

 

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu projenin hayata geçip geçmemesi tamamen sizin elinizde... Ben elbette bir şeyler yapmak istiyorum fakat sonuç olarak bu tamamen kullanıcılara yönelik bir proje olacak ve kullanıcıların sıcak bakmadığı bir projeye girişmek saçmalık olur... 

 

Nasıl bir proje olacağından bahsedersek eğer 9gag, OnePieceGold.com, Dude Perfect, Onedio ve daha birçok medya içerik sitesi gibi bir site olmayı amaçlıyorum... Burada bir püf noktadan bahsetmek istiyorum, içerik kalitesine önem vermekle birlikte yazar alımının sınırsız olmasını amaçlıyorum.

 

Bu yazıyı bir sonuca bağlayarak şunları belirtmek istiyorum, bu var olan bir sitenin tanıtımı değil, bu sebeple bu projeye destek veren kullanıcı sayısına göre böyle bir işe girişeceğiz ve destek gelmezse bir ton emeğin boşa gitmesi yerine öncesinde bir fizibilite yapmak mantıklı olduğundan bu yazıyı yazdım. Yazar olmak isteyen herkes, bu projeye sempati duyan herkes lütfen fikirlerini belirtsin ve ülkemizdeki anime dünyasını büyütelim, bence buna ihtiyacımız var.

 

Yazar olmak isteyen arkadaşlar cv göndermenize gerek yok sadece yazmak istemeniz yeterli, ayrıca direkt olarak projeye destek veren herkes https://www.facebook.com/groups/1597154287196876/ bu grup altında toplanıp birbirleri ile etkileşime geçebilirler. En azından bu grupta somut olarak projeye destek veren arkadaşları görmüş oluruz. Böyle uzun bir yazıyı üşenmeden okuduğunuz için ilginize gerçekten çok teşekkür ediyorum. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.