Jump to content

'Sakura' Temalı Ödüllü Çizim Yarışması - SONUÇLANDI -


myoujouu

Önerilen İletiler

Çöp adam çizdim. B)

Rukia' nın sakuralı Kaien çizimi bi' harika oldu. Kon' dan çok beğendim. :D

http://i.imgur.com/ke8Y6o9h.jpg

http://i.imgur.com/vfYOaJKh.jpg

http://i.imgur.com/xlQ0K78.jpg

Kucuk bir referans var. Eklemeyi unutmusum.

http://imgim.com/1img_0417.jpg

 

 

Birinci beli kız bilgisini konuşturmuş espas perpektif renk, ışık gölge, hacim.

 

Yanlız eğitimli birinin çizimi diye eleyin bence   :rolleyes:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 131
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

1. Olan FLMN Ödül : 1. olan arkadaşa forumda  Fan Art bölümünde moderatörlük verilecek. Çalışmayı görmek için TIKLAYIN 2. yagmur_vet Ödül : olan arkadaşın çizimi 1 hafta Fan Art bölümünde sabit b

Arkadaşlar sonunda çizimim bitti inş. beğenirsiniz , -elimden geleni yaptığıma inanıyorum :P Bakarak çizdiğim resim :   Kendi Çizimim:

Posted Images

ee ben de geç kaldım. Elde olmayan sebeplerden dolayı resmimi yetiştiremedim ama göndersem kabul olmazdı! Neyse biz basit bir üyeyiz beklicez tabiki de işimiz ne.

 Basit bi üyelikle ne alakası var mevzunun? Burada admin-mod kim varsa bir zamanlar kayıtlı üyeydi zaten. Ayrıca senin mantığına göre yarışmalara katılım tarihini sonsuza kadar uzatalım o zaman biri 2 gün uzatsın biri 1 gün öteki 3 gün oh ne güzel. Ya gerçekten dediklerinizi iyi düşünüp söyleyin azcık da anlayışlı olun nolur. 2 gün geç açıklansa hiç kimse ölmez veya mod olmadı diye ban yemez. Lütfen uzatmayın açıklanacağı zaman zaten açıklanır. Eminim ki erken açıklamak için uğraşıyorlardır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Birinci beli kız bilgisini konuşturmuş espas perpektif renk, ışık gölge, hacim.

Yanlız eğitimli birinin çizimi diye eleyin bence :rolleyes:

Eneee Mashiro gelmis. :D

Of sen bakma, utaniyorum. :/ Cok komik hatalar var resimde. Kagura' nin sacini gece uyuklarken boyadim mesela. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

''Bir sorun olmazsa pazar günü açıklanabilir. '' Önceki iletimde böyle yazmıştım çünkü site yöneticimiz bana böyle demişti. Demek ki bir takım aksilikler veya gecikmeler oldu bilemiyorum, yöneticilerimiz değerlendirecek ve bir sürü çizim var arkadaşlar. Bir olasılıktan bahsetmişim, kesinlik yok. Ayrıca bunun üyelikle veya modlukla alakası da yok, konuları başka yere çekmeyin lütfen. Elbet açıklanacak sonuçlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evet, logosu bu. Bizim sizlerden istediğimiz sakura denilince aklınıza gelenleri çizmek istediğiniz karakterle bütünleştirmeniz. Nasıl yapmak isterseniz, biz illaki ağaç çizin demiyoruz.  ^_^ Yaratıcı fikirler de olabilir, her şey size kalmış. Mesela aşağıda bir kaç tane örnek fotoğraflar buldum. Bunlar gibi.

Örnekler ->

i71wSW2.jpg

bnj5bBR.jpg

 

Beğendiğinize sevindim. Bu konuya göndereceksiniz.  ^_^

öyle deme işte benim mesela direk Haruno Sakura geliyo aklıma :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eneee Mashiro gelmis. :D

Of sen bakma, utaniyorum. :/ Cok komik hatalar var resimde. Kagura' nin sacini gece uyuklarken boyadim mesela. :D

Not= Cidiyim zorluk bakımından en zor çizim ve kalite bakımından 1. veya 2. sin bilen bir göz olarak söylüyorum ama yarışmaya katılmama sebebim bir üniversiteye çalışmam 2. de bu tür etkinliklerde uzman göz olmadığı veya yeterlice olmadığı için göze en güzel gelenler seçilecektir. Yinede emeğine sağlık kursta kalma sürecince seviyeni merak ediyordum temel şeyleri kapmışsın hemen hemen, hacetepede görüşürüz artık   :lol:

Edit= 1. baktım 2. sin 2   :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ve katılan arkadaşlarıda üzülmeyin diyorum çünkü hepiniz bence birer ''birinci'' siniz ,hepiniz bu sitedeki insanları çizimlerinizle mutlu ettiniz tşk.ler :P

-Bir yarışmanın daha sonuna gelmek ...  :mellow: Bir dahaki resim yada bir başka yarışmaya kadar görüşmek üzere hepiniz de inş. halen aramızda olursunuz :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Not= Cidiyim zorluk bakımından en zor çizim ve kalite bakımından 1. veya 2. sin bilen bir göz olarak söylüyorum ama yarışmaya katılmama sebebim bir üniversiteye çalışmam 2. de bu tür etkinliklerde uzman göz olmadığı veya yeterlice olmadığı için göze en güzel gelenler seçilecektir. Yinede emeğine sağlık kursta kalma sürecince seviyeni merak ediyordum temel şeyleri kapmışsın hemen hemen, hacetepede görüşürüz artık :lol:

Edit= 1. baktım 2. sin 2 :P

ve soyledigin gibi oldu... :D Yoneticinin sececegini duyunca ilk 3' u bende kafamda olusturmustum ama sasirdim. :o Sadece FLMN' yi dogru tahmin etmisim. Cizimde belli olmuyordu ama Sakura'lari herkesten farkli bakis acisiyla yapmis, o yuzden kazanmasina sevindim. :D

Sasirdigim nokta birbirine benzeyen tarzdaki iki resmin listede olmasi. :ph34r: Konuyu acan kisi secim yapsa icim rahat ederdi. :P

Hosuma giden karakterleri cizmeyi sevdigim icin katildim bende. Sandigimdan daha cok zaman aldi. Umarim bu yuzden basim agrimaz ileride.

Cizimlerini merak ediyorum. Hele MangaTurk' teki yorumlarin falan iyice merak ettirdi. :blink:

1. Kimi sectin? :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.