Jump to content

'Sakura' Temalı Ödüllü Çizim Yarışması - SONUÇLANDI -


myoujouu

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 131
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

1. Olan FLMN Ödül : 1. olan arkadaşa forumda  Fan Art bölümünde moderatörlük verilecek. Çalışmayı görmek için TIKLAYIN 2. yagmur_vet Ödül : olan arkadaşın çizimi 1 hafta Fan Art bölümünde sabit b

Arkadaşlar sonunda çizimim bitti inş. beğenirsiniz , -elimden geleni yaptığıma inanıyorum :P Bakarak çizdiğim resim :   Kendi Çizimim:

Posted Images

Katılan herkese ,çalışmamı beğenen ,olumlu veya olumsuz eleştiri yapan herkese teşekkür ediyorum.Katılan çok çalışma vardı,hepsi bir emeğin ürünüydü.Aralarında benim de çok beğendiklerim oldu.Eminim ki değerlendiren arkadaşlar da çok zorlanmıştır.Yarışmayı düzenleyen Türkanime ailesine ve myoujouu'ya ayrı yeten teşekkür ediyorum.

 

Çalışmamla da ilgili şunları söylemek istiyorum;Sakura kelime anlamı kiraz çiceğidir.Ben ise şu anlamını çalışmama yansıtmak istedim.Samuray yaşam tarzı için kiraz çiçeği çok büyük anlam taşır. kiraz çiçekleri en güzel ve en olgun zamanlarında solmadan düşmektedir. samuraylar da bu görüntüye bakarak savaş anında her an ölebileceğini aklına getirmekte ve felsefi bir boyuta gitmektedir. kiraz çiçekleri onlara hem yaşamı hem de her an ölebileceğini hatırlatıyordu.O yüzden kanlı bir sahne ve Shingeki No Kyojin mangasını seçtim.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.