Jump to content

AMV Çalışmalarınızı Paylaşmadan Önce Okuyun!


mustafalrsm

Önerilen İletiler

 Arkadaşlar bölüme konu açarken ve açtıktan sonra şunlara dikkat edin yoksa uyarı alırsınız:

 

1-Tüm AMVleriniz aynı konu içerisinde olmalı. Yani her AMV için ayrı ayrı bölüm açmayın lütfen ki çalışmalarınızı tek bir konu altında bulabilelim.

 

2-Yeni bir AMV yaptığınızda konunuzun ilk mesajına mesajı düzenle kısmına tıklayarak AMV'nizi ekleyebilirsiniz. Ayrıca konunun adını değiştirip yeni bir de mesaj atarak kullanıcıları bilgilendirebilirsiniz. Örn:AMV Çalışmalarım(20.04.2015 Akame Ga Kill AMVsi eklendi) şeklinde konu adını değiştirip 'Konu güncellenmiştir.' şeklinde bir mesaj atarsanız yeni konu açmıştan pek farkınız kalmaz zaten ve konu fazlalığı da engellenmiş olur.

 

3-Flood yapmaya mecbur kalabilirsiniz. Mesela bir AMV paylaştınız yorum gelmedi ve diğer AMV'yi paylaştınız. Flood yapmak gibi görünse de bunun flood olmadığı belli. Ayrıca paylaştınız ve görülmediğini düşünürseniz seyrek aralıklarla olmak üzere 'konu günceldir' yazabilirsiniz.

 

4-'AMV benim değil ama çok beğendiğim için paylaşıyorum.' gibi durumlarla konu açarak gelmeyin zaten 'Beğendiğiniz AMVler' şeklinde konumuz mevcut.

 

5-Bu kurallara uymayan kullanıcılar uyarı alacaklardır. Neden? Gereksiz ileti. Kusra bakmayın da biz neciyiz bu kadar yazıyoruz burada :D

 

6-Son olarak mod.lar konu adındaki imla hatalarını düzeltebilir, düzeltirsem ve rahatsız ederse özel mesaj atabilirsiniz.

 

 Şimdilik bu kadar eğer aklıma gelmeyen bir şeyler gelirse eklerim. Dikkatiniz için teşekkürler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.