Jump to content

Shingeki no Bahamut: Genesis 2. Sezon Duyurusu


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Shingeki no Bahamut: Genesis 2. Sezon Duyurusu Yapıldı

 

shingeki-no-bahamut-genesis-2-sezon.jpg?

 

 

Cygames’in mobil platformlar (Android, iOS) için geliştirdiği kart oyunu Shingeki no Bahamut: Genesis’in (Rage of Bahamut: Genesis) anime uyarlamasına ikinci bir sezonun geleceği Shingeki no Bahamut: Genesis konserinin sonlarında ilk sezonda yer alan ana yapım kadrosu tarafından duyuruldu.

 

Duyurunun gerçekleştirildiği konserin tanıtım videosu:

 

https://www.youtube.com/watch?v=c8-UJrb3nUM

 

Ayrıca müzikleri çok beğenilen serinin OST albümü de kısa bir süre önce piyasa çıktı.

 

 

 

Yapımın hikayesine de kısaca değinecek olursak; Mistarcia insanların, tanrıların ve şeytanların bir arada yaşadığı büyülü bir dünyadır ancak siyah ve gümüş kanatlı bir ejderha olan Bahamut tarafından yok edilmekle tehdit edilmiştir. Bunun üzerine tüm farklılıklarına rağmen insanlar, tanrılar ve şeytanlar bu ortak düşmana karşı birlikte savaşmış ve onun güçlerini ikiye ayırdıkları bir anahtara mühürlemişlerdir. Bu anahtarın bir yarısı tanrılar tarafından korunurken diğer yarısı şeytanlar tarafından korunmaktadır. Bu olaydan iki bin yıl sonra artık Mistarcia barış dolu bir yerdir ta ki anahtarın tanrılarda bulunan yarısı bir kadın tarafından çalınana kadar.

 

Shingeki no Bahamut: Genesis bölüm sonu kartları ile de büyük beğeni kazanmış ve ikinci sezonun duyurusuna dair ipucu serinin sonundaki bölüm sonu kartıyla birlikte verilmişti.

 

shingeki-no-bahamut-genesis-2-sezon.jpg?

 

Geçtiğimiz yıl 12 bölümlük bir seri olarak ekim ayında başlayıp aralık ayında sona eren, ekibimizin tarafından 2014’ün en iyi anime serileri arasında seçilen Shingeki no Bahamut: Genesis’in devam edecek olması sizi memnun etti mi?

 

Alıntı: Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.