Jump to content

Merhaba


Combatmedic

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, adım Gökhan, yaşım 21 Ankara'da yaşıyorum, fazla bir bilgi aklıma gelmiyor... Bu siteye yeni üye oldum.

Anime izlemeyi severim, ilk izlediğim anime Death Note idi. Animasyon ile uğraşıyorum ama bir yandan da yazılım ile herneyse bukadar işte..

Umarım kimseye saygısızlığım olmaz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 31
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar, adım Gökhan, yaşım 21 Ankara'da yaşıyorum, fazla bir bilgi aklıma gelmiyor... Bu siteye yeni üye oldum. Anime izlemeyi severim, ilk izlediğim anime Death Note idi. Animasyon ile uğ

Hoşbulduk ne sıcak bir ortam ne zamandır böyle bir site görmemiştim :)

Hoşbulduk. evet onları izlemiştim küçükken deli gibi izliyordum beyblade olsun işte senin dediklerinden pokemon, tsubasa ozamanlar anime ney bilmiyordum öğrendikten sonra ilk izlediğim Death Note olmu

merhaba gökhan hoşgeldin.. ben de animeye death note ile başladığımı düşünüyordum ama yıllar önce muhtemel olarak senin de izlemiş olabileceğini düşündüğüm çanimeler var.. Mesela eminim dünyanın yuvarlak olduğunu öğrendiğimiz Tusubasa'yı izlemişsindir.. Pokemon, Dİgimon, ne bileyim belki ilgini çekmemiştir ama Ay savaşçısı falan denk gelmişsindir..:) :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşbulduk. evet onları izlemiştim küçükken deli gibi izliyordum beyblade olsun işte senin dediklerinden pokemon, tsubasa ozamanlar anime ney bilmiyordum öğrendikten sonra ilk izlediğim Death Note olmuştu :)

Benim de animenin  ne olduğunu bilerek izlediğim ilk anime Death note.. Sadece diğerlerini ezip geçmeyelim diye ekledim :) ;) ;) keyifli forumlar dilerim..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.