Jump to content

Ao Haru Ride ve Strobe Edge'nin Mangakası Io Sakisaka'nın Yeni Mangasının Adı ve Konusu Yayınlandı


Evallark

Önerilen İletiler

Shueisha'nın Bessatsu Margaret adlı dergisi, Io Sakisaka'nın yeni manga serisi hakkında detaylı bilgiler yayınladı. Yeni manganın adı Omoi, Omoware, Furi, Furare olacak ve 13 Haziran'da çıkacak. Manganın ilk bölümü 60 sayfadan oluşacakken renkli sayfalarda içerecek.


 


cb9909fe95e809b29068a9ce7a9fccfc14315258


 


Serinin sözlerinden birisi de "Hangi aşkı kovalayacaksın?" Hikaye aşka karşı bakışlarından ötürü zıt kutuplarda duran iki kıza odaklı. Yuna (resimde soldaki kız) rüya gibi bir aşk istiyor. Akari (sağdaki kız) ise aşkla daha iyi yere gelebileceğini düşünüyor ve aşka realistik yaklaşıyor. İki bayan karakterin hikayesinde iki erkek ana karakter görünüyor. Kazuomi (soldaki çocuk) aşkı anlamıyor. Hatta "O ne, lezzetli mi?" diye soruyor. Diğer bir yandan, Rio (resimde sağdaki çocuk) ona gelen kimseyi, tatlı olduğu sürece, reddetmeyecek birisi.


 


037d9dc4642c8717047baf13ee58eecb14315258


Kaynak: ANN


Resimler: Crunchyroll


Kendi görüşüme gelirsek, Io Sakisaka'yı çok severim. Takip de edeceğim. Yuna karakteri Futaba'ya, Kazuomi ise Tanaka senseiye, Akari Narumi'ye ve Rio ise Strobe Edge'den Andou'ya benziyor. Ama pek sorun değil sonuçta aynı kalemden çıkıyor ve çizim tarzını çok seviyorum. Konusu aşk dörtgeni olacağını gösterdi gibi. Bu tür aşk üçgen beşgenlerini sevmem ama yapacak bir şey yok, takip edeceğim^^


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de dahil grubumda birçok kişi Sakisaka Sensei'yi sevdiği için Ao Haru Ride gibi bu seriyi de Türkçe'ye çevrilen mangalar arasına kazandırma düşüncemiz var. Tabi öncelikle raw temin edebilmemiz gerek. Umutlu bakıyoruz.  :)

Ne güzel bir iş yapıyorsunuz. Normalde artık mangaların Türkçelerini aramaktan yorulduğumdan direkt İngilizce okurum ama böyle bir yorumu gördükten sonra Türkçe okumak şart olur. Şimdiden kolay gelsin, manga çeviri işine cidden çok saygı duyuyorum.  ^_^ 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.