Jump to content

Yurtdışından anime ürünleri nasıl alınır? - Rehber (video eklendi)


Burakesan

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 37
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Herkese merhaba   Bu videoda nasıl yurtdışından (Ebay) ucuza anime ve manga ürünü alabileceğinizi anlatıyorum, umarım faydalı olur :)   (gecikme için kusuruma bakmayın :( havalar soğudu yine, geld

Video eklendi arkadaşlar :)

Bu akşam videoyu yayınlayacağım inşallah, örnek alışveriş yaparken bir tane de Mikasa Ackerman figürü sipariş ettim, onu da çekilişle bir arkadaşımıza vermeyi planlıyorum :)

Çok güvenli olmayan derken, sıklıkla kullandığına göre sıkıntı çıkmamışsa pek de güvensiz sayılmaz herhalde. Bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama

Guvenli degil derken: kimden aldigini arastiracaksin. Eger "ooo 3 dolara kocaman asuna figuru satiyorlar" dersen kandirilirsin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de bir t-shirt yaptırıyorsun 40-50tl arası bir fiyata mal oluyor kargoyla beraber, yurtdışı daha karlı ve kaliteli baskı oluyor, kollarda bile baskı oluyor, one piece 3D2Y'li kol baskılı t-shirtlerde gördüm ve ACE'in kol dövmesini t-shirt'ün koluna basmışlar, ayrıca t-shirtler bez parçası gibi de değil.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

bence gerekli şeylermiş falan hiç bulaşmayın ben  orda 120 liraya satılan narutoyu 45 tlye aldım buyuk israf japonyadan aynı paraya zaten mega figür alıyorsunuz arkadaşlar  benim kucuk koleksiyonumda 29 figür falan  var ben genelde ya aliexpresten alıyorum yada bi arkadaşımdan alıyorum  arkadaşım genelde uyguna veriyor figürleri ve size türkiyenin en iddaaaalı figürlerinin onda oldugunu söyleyebilirim anime figürleri için  hemen size adres veriyim

 

https://www.facebook.com/AnimeSatisMagazasi?fref=ts    umarım istediklerinizi bulursunuz :) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

99 dolara birden çok şey alırsak gümrük ödemediğimizden emin misin?

 

Kutular çok büyük ve çok ağır olmadıkları sürece dikkat çekmez, gümrüğe takılmaz ve vergi ödemezsin ancak bu işi ticarete döktüğün belli olursa sıkıntı yaşayabilirsin.

 

Geçenlerde yurtdışından aldığım ışık ekipmanları 5KG civarındaydı ve kutusu oldukça büyüktü, gelmemi ve kutuyu beraber açmak istediklerini, içinde ne olduğunu görmek istediklerini söylediler; beraber açtık baktık, birden fazla parça olduğu için biraz şüphelendiler, set olduğunu söyledim (ki öyleydi gerçekten) sakıncalı bir şey görülmediği için bir şey ödemeden teslim aldım.

 

Aynı kutu içerisinde aynı satıcından birden çok şey alırsan ve bunlar 100 doları geçerse gümrüğe tabi tutulursun ve %18 KDV ödersin.

 

Hani bir kutu içerisinde 2 şey olur, birini arkadaşıma aldım dersin anlarlar ama kutudan 50 tane USB kablosu çıkarsa işte o zaman açıklayamazsın :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.