Jump to content

Shin Angyo Onshi (Manhwa)


Önerilen İletiler

Shin_Angyo_Onshi_Head.jpg






Yazar =Youn, In-Wan (Hikaye), Yang, Kyung-Il (Çizer)



Alternatif İsimler = Blade of the Phantom Master, Phantom Master: Dark Hero from Ruined Empire, Shin-am Heng-uhsah, The New Secret Royal Inspector



Bölüm = 75



Durumu = Bitmiş



Yayın Tarihi = 2001'den, 2007'ye kadar



Tür = Seinen, Historical, Drama, Action, Adventure, Fantasy, Supernatural



Myanimelist Puanı = 8.62



Manhwa Tanıtım Amaçlı Anime Filmi = http://www.turkanime.tv/anime/shin-angyo-onshi



Manhwa Çeviri = http://tortuga-ceviri.blogspot.com.tr/p/shin-angyo-onshi.html




Kısaca Konu;



Çok uzun zaman önce doğuda Jushin adında bir ülke vardı. Jushin’de “Angyo Onshi” adıyla bilinen gizli ajanlar yaşıyordu. Angyo Onshi’ler kral tarafından belirlenmiş özel elçilerdi. Kendilerini gizleyip kirli yönetimleri düzelterek ülkeyi dolaştılar ve insanlara adalet getirdiler. Diğer bir deyişle Jushin’in “Mito Koumon”uydular. Ancak Jushin şu anda harap bir halde. Ama hala gezen bir Angyo Onshi var.



Jushin, Feodal çağlardaki Kore'den esinlenerek biçimlendirilmiş bir krallıktır. Zamanında Jushin'de, "Angyo Onshi" denen, ülke içerisinde gerçek kimliğini gizleyerek gezen, hükumet adına çalışan gizli vekiller vardı. Kral tarafından doğrudan görevlendirilmişlerdir, görevleri yolsuzluğa başvuran hükumet görevlilerini bularak onları cezalandırmak ve ülkenin vatandaşlarına adaleti sağlamaktır. Fakat Jushin çoktan yıkılmıştır, sayısız tımarlara ve krallıklara bölünmüştür; çoğu da yolsuz ve zalim diktatörler tarafından yönetilmektedir. Shin Angyo Onshi, hala hayatta olan Angyo Onshi'lerden biri olan Munsu'nun hikayesini konu alır. Munsu bir yandan ülkeden kalanları gezerken, Jushin'in yıkılmasıyla ortaya çıkan kaosla uğraşmaktadır.

Çoğu kişi tarafından bilinen bir seri değil, ancak sürükleyici ve derin bir konusu vardır, beğeneceğinize eminim. Seri her ne kadar manhwa olsa da bu sizi yanıltmasın Japonya'da yayınlandığı için manga gibi sağdan sola okunmaktadır. Özellikle Berserk severlerin okumasını tavsiye ederim. Myanimelist'te de Berserk'ten sonra önerilen bir seridir. Ayrıca olaylarda sıradanlıktan uzak bir tutum sergilenmiş ve olaylar gerçek efsanelere dayandırılmıştır. Zamanında seriye Mnaki grubu el atmış ve 7 bölüm tamamlamıştır ve bunun için kendilerine teşekkür ederiz, ancak Tortuga Çeviri Grubu olarak sıfırdan başladık ve ilerliyoruz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Normalde hayatta izlemem ama siz bole tanıtım yapınca insanın izleyesi geliyor. :D Hani bakıyorum izlenecek şeyi yok gibi geliyor. Tanıtıma bakıyorum bu o animemiymiş . işte bole . Eline sağlık . :D

 

Forumdaş bu bir manhwa yani Kore yapımı çizgi roman!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tamam biliyorum sonuçta Moviesi çekilmiş ortada izlenebilecek bir şey var. :D

Anime filmi manhwa'yı tanıtmak amaçlı normal bir şey, esas olay manhwa'da. Ama filmide fikir verecektir, tavsiye ederim ;)

Konu açıklamasında da yazdığı üzere manhwa Japonya'da yayınlandığı için, mangalar gibi sağdan sola okunuyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öyle ki, avatarımda kendisine yer verdiğim karakterin serisidir.Hikayesi oldukça derin ve sürükleyici olmakla beraber çizimi olsun, karakterleri olsun oldukça etkileyicidir.Yukarıda belirtildiği gibi Berserk'i seviyorsanız okumanız gereken bir seridir.  ;)

Düzenlenme: -Estable tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.