Sinsine 2,339 Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Anime Adı : Aoharu x Kikanjuu Anime Türü : Aksiyon, Komedi, Shounen, Spor Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2015 Çevirmen : jans09 Düzenleme : Sinsine Özet: Hotaru'nun yeni taşındığı dairenin hemen yan dairesinde gizemli bir adam yaşamaktadır. Hotaru yan dairesinde yaşayan bu adamla tanışmaya karar verir. Ertesi gün okulda, Hotaru'nun en yakın arkadaşı olan Kanae, Hotaru'ya bir kazanovanın kendisini kandırarak parasını aldığını söyler. Hotaru, kazanova ile konuşmaya gittiğinde o kişinin yan komşusu Masamune'den başkası olmadığını görür. Klasör Linki Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. JunEzSe KJ, pasa53, SUNA and 6 others 8 1 Quote Link to post Share on other sites
TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1,327 Posted July 5, 2015 TAÇE Yetkilisi Share Posted July 5, 2015 1. Bölüm Eklenmiştir. İyi Seyirler... Quote Link to post Share on other sites
Barış D. Baryshx 1,746 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Kolay gelsin emeği geçenlere, Janset özellikle de sana ;) bu arada the tatami galaxy'den caydın sanırım, diyaloglar yüzünden mi :lol: Myanimelist puanı 8.6 halbusem :wub: Estable 1 Quote Link to post Share on other sites
jans09 1,652 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Kolay gelsin emeği geçenlere, Janset özellikle de sana ;) bu arada the tatami galaxy'den caydın sanırım, diyaloglar yüzünden mi :lol: Myanimelist puanı 8.6 halbusem :wub:Çok teşekkürler... Yok caymadım ya :) Sıraya aldım :P Biraz kafam rahatlasın da seri bir şekilde eskileri de tamamlayacağım ;) Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites
SUNA 244 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Sine, yine ilginç bir konusu olan süper bir çalışmayı harika bir çevirmenle paylaşmışsın.. :P .(Gerçi her ne kadar henüz izleyemesem de).. :( .Böyle güzel çalışmaları bizlerle paylaştığınız için o güzel yüreklerinize sağlık...Jansetim şimdide kolay gelsin canım benim... :P jans09 1 Quote Link to post Share on other sites
.:Kanema:. 32 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Daha ilk bölümden sevdim seriyi [emoji4] emeği ve uğraşları geçen herkeze teşekkürler ! Nedense 2015 yılının serilerini daha mı güzel ne :3 jans09 1 Quote Link to post Share on other sites
TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1,327 Posted July 12, 2015 TAÇE Yetkilisi Share Posted July 12, 2015 2. Bölüm Eklenmiştir. İyi Seyirler... Adige 1 Quote Link to post Share on other sites
Strix. 503 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Çok güzel bir konusu var umarım böyle devam eder Cevirmenlerimize başarılar ! Quote Link to post Share on other sites
Rosiecy 232 Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 3. Bölüm Eklenmiştir. İyi Seyirler... Kawaii_4ever 1 Quote Link to post Share on other sites
TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1,327 Posted July 25, 2015 TAÇE Yetkilisi Share Posted July 25, 2015 4. Bölüm Eklenmiştir. İyi Seyirler... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts