Jump to content

22 Ağustos'ta One Piece Sabo özel Bölümü Geliyor !


hunkokefendi

Önerilen İletiler

Sabo Özel Bölümünün Konusu, Tam İsmi ve Ana Görseli Yayınlandı!

 

Bildiğiniz gibi dün ( Pazartesi ) akşam saatlerinde One Piece’den büyük bir haber gelmiş ve One Piece Sabo özel bölümünün 22 Ağustos’ta çıkacağı duyurulmuştu. Sabaha karşı ise duyurulan bu güzel haberin detayları belli olmaya başladı. Yapılan açıklamaya göre hazırlanan Sabo Özel bölümünün tam ismi “One Piece Sabo Bölümü : Üç Kardeşin Bağları – Mucizevi Buluşma ve Miras Kalan İrade” olacak. Filmin hikayesi de ana hatları ile belli oldu. “One Piece Sabo Bölümü : Üç Kardeşin Bağları – Mucizevi Buluşma ve Miras Kalan İrade”, öncelikle Luffy, Ace ve Sabo’nun çocukluklarını ele alacak ve korsanlık hayalleri kurdukları dönemleri bize tekrar hatırlatacak. Ayrıca özel bölümde, Sabo’nun Dressrosa’ya gelişinin gerçek sebepleri ile birlikte Luffy ile tekrar buluşmaları Sabo’nun gözünden anlatılacak. Şu ana kadar açıklanan bilgiler bunlarla sınırlı ancak Sabo Özel bölümü için hazırlanmış muhteşem bir görsel de yayınlandı. Bu görsele de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sabo-%C3%96zel-B%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC.jpg

 

Daha önce duyurduğumuz gibi, Sabo özel bölümü, 22 Ağustos 2015 tarihinde sabah 9:00’da Japonya’nın Fuji TV kanalında yayınlanacak ve reklamlarla birlikte yayın süresi iki saati aşacak.

 

Daha önce One Piece Özel Merry Bölümü 24 Ağustos 2013’te ve One Piece Nami Özel bölümü ise 2012’de yayınlanmıştı.

 

 

Kaynak :hunkokefendi.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bugün bir yerlerde görmüştüm bununla ilgili bir haber, hayırlısı be gülüm :P Uyduruk bir şey olmasa bari, aklımızdaki sorulara cevap verse. Marineford'a neden gelemediği, eğitimi, bunca yıldır neler ile uğraştığı, dressrosa'ya gelme sebebi v.b. (Dressrosa halkını özgürlüğe kavuşturma geyiği olmasın sadece mümkünse)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.