uchiha_n 186 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Hikayemiz eskiden Samuraylar Ülkesi diye adlandırılan fakat Amanto isimli uzaylılar tarafından istila edilen Edo şehrinde geçmektedir.Artık samuraylık ve kılıç taşınması yasaklanmıştır Sakata Gintoki ise Amantolar ve insanlar arasında geçen savaşta yer almış günümüzde ise kirasını ödeyebilmek için Yorozuyalık yapan gümüş renkli ve doğal permalı saçlara sahip yetenekli samurayımızdır.Para karşılığı her türlü işi yapan Gintokinin yanında Shinpachi ve uzaydan gelen ama insana benzeyen Kagura çalışır.Gintama diğer animelerle dalga geçmesiyle tanınan bir anime.Naruto Bleach Death Note bunlardan birkaçı. Gintoki tatlı şeyler yemeye bayılır.Çilekli sütü çok sever.Tembel ve pistir.Kirasını ödeyemez bu yüzden ev sahibi Otose ile sık sık kavga eder.Yaşına rağmen jump okur.Kagura ise çok güçlüdür ve doymak bilmeden yemek yer.Shinpachi ise Gintokinin yanında kılıç öğrenmek ve para kazanmak için kalır fakat Gintoki hiç maaş vermemiştir. Animenin daha başlarındayım ama gayet komik eğlenceli bir anime olduğunu söyleyebilirim.gerçekte yorozuya olsaydı Gin-san için bütün harçlıklarımı verirdim :D sizin bu anime hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? :) shinsengumi Okita Sougo,Kondou Isao,Hijikata Toushirou gintoki ve Katsura Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Bende bu animeye daha yeni başladım 10. bölümdeyim ve daha devam ediyorum çok komik bir anime herkeze öneririm.Not: Çok güzel bir amvsini buldum izleyin. :Dhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=VYTghX7y3mU&feature=player_embedded Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 ben de 18. bölümdeyim lovely complex bitince artık gintamaya yöneldim tamamen :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Okullar açılmasaydı çoktan 30 a gelmiştim ama okullar açıldı die çok az izliyorum :D :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 maalesef bende de aynı olay :D bu arada açılış şarkısına bayılıyorum Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 bende bayılıyorum çok güzel genelde bütün animelerin openinglerini severim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 20. bölümü izlerken gülmekten altıma işeyecektim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 of ya ben sadece tanıtımını izledim yarına kaldı ah şu testler :) Shinsengumi ve hayalet....yarın yorumumu yazarım artık :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 yarın izle o kadar komikki altıma işeyecektim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 izlediğim en komik bölmüdü :D mu kıtası ve mayonez krallığı haha ginsan ve Hijikata süperler ya Sougonun lanetiiiiii eğer gintamaya başlamakta tereddütlüyseniz ilk birkaç bölümden sonra direk 20. bölümü izleyebilirsiniz :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts