Jump to content

Ebeveynlerinize Tavsiye Ettiğiniz Animeler Listesi-Charapedia Anketi


asci

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Anneme Gintama izletsem şu adam saçlarını kesmiyor mu der :|

AnoHana cidden olur. Ama Gintama 3.lüğe nasıl oturmuş ya? Hayır sırf o Neon Armstrong Cyclone Armstrong Cannon için bile dayak yerim ben be!

Listede olmayan animeler açısından hiç düşünmedim ama aklıma geldi. Donten ni Warau kesinlikle izletilebilir. Tam kardeşlik bağı falan olması bakımından. Gin no Saji de izletilebilir. Hatta babam zevk

One piece'yi aileye izletemezsin Sao'yu da izletemezsin Gintama'yı da çünkü bunlar sıradışının sıradışısı olduğu için bu tür animelerin dünyalarını izlemek istemezler özellikle de OP'yi çünkü belirli bir tarihe mensup değil her çağdan şeyi içeriyor buda zaman kavramını içermiyor o yüzden ailelere çocuksu gelir ön yargı yaratır tabi ilk anime olarak OP izlerlerse olur bu.İlk izlemeleri gerek animenin Naruto olduğunu düşünüyorum çünkü tam yetişkinin izlemek istediği yeni bir dünya var aksiyon,dram,komedi tam onların isteyeceği gibi çizilmiş ve kurgulanmış tabi ilk anime izleyicisine göre konuşuyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yine mi SAO uleeyynn.

Ben asla TG izletmem. Asla.

Gintama da izletmem be daha ben izlemedim hjkscn.

AnoHana'yi ablam izlemisti, sevmisti. Belki o olabilir. Air'I da izletmistim onu da sevmisti. Bu ikisi olabilir. Aa babamla AgK izlemistik, Leone'nin ciktigi zaman bir geriliyodum, fazla oppaiden... Her neyse ksckd Bu da boyle bir animdir. '-'

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yine ilk 3 güzel olmuş da sanki anketi ergenlere yaptırmışlar,bir kere Angel Beats 4. sırada olması animenin ne kadar overrated olduğunu gösterir.Code Geass olması gereken üst sıralardan çok uzak,Death Note ve Usagi Drop gibi şahane seriler yerine Tokyo Ghoul ve Oregairu gibi seriler var,kötü olduklarını ima etmiyorum ama düşünsene annen sana sen böyle kanlı psikopatça şeyler mi izliyorsun demesini. Neysen yine zevkler ve renkler diyip boş yapmadan geçelim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.