asci Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Goo'dan Babalar Günü Anketi-Hiç İstemeyeceğiniz Baba Tipleri Charapedia kadar olmasa da anketler konusunda kendi çapında çalışmaları olan Japon sitesi Goo,babalar gününe özel anketini yayınladı.250 erkek 250 bayan katılımcıya sevmedikleri "baba" karakterleri sordular.Buyurun sonuçlar: 10. Daijiro Ohara (Kochikame) 9. Namihei Isono (Sazae-san) 8. Hiroshi Nohara (Crayon Shin-chan) 7. Hiroshi Sakura (Chibi Maruko-chan) 6. Yuzan Kaibara (Oishinbo) 5. Vegeta (Dragon Ball) 4. Goku (Dragon Ball) 3. Kankichi Ryotsu (Kochikame) 2. Bakabon’s Papa (Tensai Bakabon) 1. Ittetsu Hoshi (Star of the Giants) //Ben buradaki çoğu karakteri bilmiyorum,listedekiler de hep eski anime/mangalardan.Bence biz kendi anketimizi yapalım:Size göre en iyi ve en uyuz babalar kimler? :D historianWeeb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Bu adamı koymadıkları için tebrikler. MiranamiTsuki, historianWeeb, OrangeBox and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
historianWeeb Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 anime dünyasındaki babalarla aram yok galiba hiçç birini tanımıyorul ( DB biliyoz canım o kadarda değil ) asci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witch Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Ben tersini soyliyim :P Doraemon'daki babayi isterdim hihi. :D Istemeyecegim baba hmhmhm Air'deki pis baba PISLIK IYK sakinim. Tamam spo olmasin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asci Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 anime dünyasındaki babalarla aram yok galiba hiçç birini tanımıyorul ( DB biliyoz canım o kadarda değil )İsim olarak biliyorum bazılarını ama karakter olarak sıfır. historianWeeb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted June 21, 2015 Forum Admin Share Posted June 21, 2015 Bu adamı koymadıkları için tebrikler. Aynen aynen aynen Ben bir de Kamisama Hajmemashitadaki Nanami'nin babasını eklerdim :mellow: MiranamiTsuki and Sudee 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 En iyi babada zaten gene o animede... OrangeBox, Amygirl, asci and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxell Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 hayret asuna yok ondan iyi baba mı olur pisiko_1516, Amygirl, Sudee and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakabakashi! Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Hepsi eski animeler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
historianWeeb Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 hayret asuna yok ondan iyi baba mı olurasdfg kotam yenilenir yenilenmez like atacam buna asdfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts