Hitsugaya 50 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Anime Adı: Vampire KnightAnime Türü: Vampir , Romantizm , DramaBölüm Sayısı : 13Anime Yılı: 2008Konu:Karlı bir kış gecesi, 5 yaşındaki Yuuki bir vampirin saldırısına uğrar.O'nu safkan bir vampir olan Kaname kurtarır. Kaname küçük Yuuki'yi kurtarmakla kalmaz, O'nu özel bir yatılı okul olan Cross akademisine ve okulun müdürüne emanet eder.Müdür Cross, hakkında hiç bir şey bilmediği Yuuki'yi evlat edinir. Yuuki daha öncesinde sahip olduğu geçmişini hatırlamamaktadır.Aradan 10 yıl geçmiştir. Yuuki artık genç bir kız olmuş ve Müdür Cross'un özel okulunda çocukluk arkadaşı Zero ile birlikte muhafızlık yapmaktadır.Zero'nun ailesi küçüklüğünde safkan bir vampir tarafından öldürülmüş ve O da Yuuki ile birlikte Müdür Cross tarafından büyütülmüştür.Ayrıca vampirlerden ölesiye nefret etmektedir.Okul gündüzleri insan olan öğrencilere, akşamlarıysa gece sınıfındaki vampirlere hizmet etmektedir.Yuuki ve Zero'nun da görevleri gündüz öğrencilerini, gececilerden korumaktır. Lord Kaname de gece sınıfındadır ve aynı zamanda diğer vampirlere başkanlık etmektedir. Yıllar önce kurtardığı Yuuki'ye karşı ise garip bir ilgi duymaktadır. Amvhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=YTuGjkvSCks Resim+Replerinizi eksik etmeyin :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Çok Güzel Bir Anime Herkeze Önerilir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 paylaşım için sağol en kısa zamnda başlayacağım ama ilk dersleri yoluna koymam gerek öf :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 Ewt araya dersler giriyor adam gibi animede izliyomiyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 kalan vakiite anca anime izliyorum forum falan tv izlemiyorum artık gerçi tvnin pek yararlı olmadığını da anlamış oldum Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 ben uzun zamandır tv izlemiyorum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Aynen. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
zuko_t 0 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Ben vampire Knight ı izliyorum. vampire knight guiilty e geçtim yani bir 12 bölüm falan izledim hala pek bişey oldugu yok ama yinede çok güzel sürükleyici tavsiye ederim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Esinti 2 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Bu anime ikinci izlediğim animeydi:D o yüzden benim için yeri ayrı:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 13. bölüme geldim anlamadığım bir kısım var neden kötü kadın (adını hatırlayamayacağım :D) kanameye hiç dövüşmeden yenildi ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts