Jump to content

Himōto! Umaru-chan ,Tanıtım Videosu,Açılış Parçası ve Karakter Tanıtımları


asci

Önerilen İletiler

Himōto! Umaru-chan ,Tanıtım Videoları ve Karakter Tanıtımları

 

4c7533827536e8fabb214f4dfe2c442a14315783

 

 

İlk tanıtım videosu:

 

 

Açılış parçasını da içeren video:

 

 

 

 

uma1.png.jpg

Umaru Doma(Seiyuu:Aimi Tanaka): zeki ve güzel lise öğrencisidir.Fakat evde durum değişiyor:tam bir tembel, anime-manga ve oyunlardan başka bir şey yapmayan bir insan.Tabi bunları evdeki ağabeyi Taihei dışında kimse bilmiyor.

 

 

taihei-doma.png.jpg

Taihei Doma(Seiyuu:Kenji Nojima) : Bir şirkette çalışıyor,küçük kız kardeşi Umaru ile birlikte yaşıyor.Kibar bir kişiliğe sahip.Ev işlerini de şirketteki işini de aksatmadan yapabiliyor.Evde kardeşinin tembelliklerini izler,yeri geldiğinde de azarlamasını bilir.

 

 

uma4.png.jpg

Sylphynford Tachibana(Seiyuu: Yurina Furukawa) : Umaru'nun sınıf arkadaşıdır ve onu bir rakip olarak görür.Kendisini tam bir hanımefendi gibi göstermeye çalışsada içinde kaba tarafları da olan biri.

 

uma3.png.jpg

Kirie Motoba(Seiyuu:Haruka Shiraishi) :Umaru'nun sınıf arkadaşı.Çok içine kapanık bir kişiliği var,sürekli izlendiğini düşünür.Kısacası utangaç birisi.

 

uma2.png.jpg

Ebina Nana(Seiyuu:Akari Kageyama ) :Umaru'nun sınıf arkadaşı,aynı zamanda onunla aynı apartmanda 1. katta oturuyor.Çok nazik ve çekingen bir kişiliği vardır,bunun yanında güçlü bir mideye sahip:)

 

bonba.png.jpg

 

 

Bonba(Seiyuu:Hiroki Yasumoto) : Taihei'nin iş arkadaşı aynı zamanda onun liseden arkadaşı.Afro ve sakalıyla benzersiz bir görünüşe sahiptir.Parlak ve enerjik kişiliği ile çok iyi bir insandır.

 

alex.png.jpg

Alex(Seiyuu: Tetsuya Kakihara) :Taihei'nin genç bir iş arkadaşı.Yarı Japon yarı Almandır.Dışarıdan normal görünebilir ama aslında ciddi bir otakudur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

c7e2a7cc91eb592e4c7e198cc7649dd514350373

 

 

 

"Aimi Tanaka'nın "Kakusinteki☆Metamaruphooose!," adlı parçası açılışta yer alacak."

 

"Mangası Shueisha'nın Weekly Young Jump dergisinde(Shonen Jump'ın seinen olarak karşılığı) 2013 yılından beri yayınlanmaktadır.Şu an satışta olan 6 cildi bulunmaktadır.Animesi ise 8 temmuzda başlayacak,Manganın 7. cildi ile birlikte bir OAD da satışa çıkarılcak."

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.