Jump to content

Bakuman Live Action Tanıtım Videosu Yayınlandı!


asci

Önerilen İletiler

Bakuman Live Action Tanıtım Videosu Yayınlandı!

 

0ad45160e8efb71d87ca25b0670c84fc14357136

TOHO,Tsugumi Ohba ve Takeshi Obata'nın ünlü serisiBakuman'ın Live Action tanıtım videosunu yayınladı.Filmin müziği ise Sakanaction grubunun "Shin Takarajima" (yeni define adası)adlı parçası olacak.Şarkının ismi aynı zamanda Osamu Tezukanın 1947'de yayınlanmaya başlanan mangasının ismi.

 

 

 

p0.jpgMoritaka Mashiro-Akito Takagi

 

p1.jpgAzuki Miho

 

p2.jpgShinta Fukuda

 

p3.jpgKazuya Hiramaru

 

p4.jpgTakurō Nakai

 

p5.jpgAkira Hattori

 

p6.jpgBaş Editör Sasaki

 

p7.jpgTarō Kawaguchi

 

p8.jpgEiji Niizuma

 

//Bu arada bilenler vardır belki ama bilmeyenler için değineyim aklımda kaldığınca.Bakumandaki karakterlerin çoğu gerçekte olan şahışlar aslında.Örneğin Niizuma Eiji ,One Piece'in mangakası Eiichiro Oda.İkisinin de 17 yaşında Tezuka ödülünü alması da buna bir örnek . Mashiro ve Takagi     ikilisi bildiğimiz üzere Death Note yazarları   Tsugumi Ohba ve Takeshi Obata. Kazuya Hiramaru tembellk olarak Gintama'nın yazarı Hideaki Sorachi'ye benzetilirken karakteri Hunter x Hunter yazarı Yoshihiro Togashi ile eşleştiriliyor.Bu arada Editör Hattori de şuanki One Piece'in editörü olan Hattori ile aynı kişi,animede de karakter tasarımı olarak Death Note'tan Ryuk baz alınmış.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şuana kadar yapılan en iyi live-action olabilir. Sonuçta hikaye dizi yapmak için uyumlu ve çok uçuk karakterler yok. Bence güzel olacak.

 

Katılıyorum. Animesini çok beğenmiştim bakalım live action'u nasıl olacak. Bu arada azuki'nin en yakın arkadaşı, takagi'nin eşi olan adını unuttuğum kız yok galiba? :huh:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 6 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.