Jump to content

En nefret ettiğiniz anime karakteri.


Hitsugaya

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 187
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Rozen Maiden, kendini Rozen'miş (Father) gibi tanıtan adam.. School Days, tüm karatkerler.. Kimseye önerilmez. 8)

Sasuke Artist mi evet gicik mi evet kabul  :Dama karşisina dogru durust biri cikti mi ki aşik olsun sakura demeyin lutfen hayat amaci olmayan biri sasukenin bir amaci var bence tabii

Sasuke eğer Itachi'nin ailesini güç için öldürmediğini bilseydi Itachi'yi öldürmezdi. Bunu öğrendikten sonra Konoha'nın yaşlılarını suçlaması gayet normal. Ben olsam ben de Sasuke gibi yapardım diye d

Posted Images

Gosick'ten - de Blois Albert adlı karakterden tiksiniyorum.:objection-onion-head-emoticon::bsod-onion-head-emoticon::get-out-crazy-rabbit-emoticon:59b4c02f3ff23_images(16).jpg.3fc9be55b00dbd4bf3f9cc2817a2ac69.jpg Sebebi spoiler içerecektir. 

Spoiler

Albert, Gallo Cordelia'nın eşi de Blois  Grevil ve de Blois Victorique'nın babasıdır. Grevil ve Victorique üvey kardeşler. Albert Cordelia'ya zorla sahip olur ve onu bir mahsende tutsak eder. Victorique'nın doğumundan sonra kaçmayı başarsa da kızını yanına alamaz annesi. Anne ve kıza hayatı zehir etmek için ne gerekiyorsa yapabilen bir karakterdir Albert. 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Başlığı gördüğüm anda yapıştırdım kesinlikle Sakura. Ben hayatımda böyle gereksiz böyle gıcık bir karakter görmedim. İlk başlarda çok sevmesemde yine dayanabiliyordum fakat ailesiyle kavga ederken Naruto durdurmaya çalıştığında 'sen anlamazsın' dediğinde başladı asıl nefretim. Sasuke-kun demesi de ayrı sinir bozucuydu. Neyseki Boruto'da daha sevilesi ergenliği Sasuke'yi elde edene kadarmış. Ona olan nefretim sağ olsun Sarada'ya da pek alışamadım. Ama neyse çok annesine çekmemiş.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.