Jump to content

En nefret ettiğiniz anime karakteri.


Hitsugaya

Önerilen İletiler

Aizen çok karizma takılıyor bir de anime içinde sanki biraz orihime'ye yavşıyor...

....

Aizen insan psikolojisinden anlayan biri,tepkilerini anlamak için yakın durmak zorunda. Yoksa kadın derdinde değil ermiş biri artık tanrıyım diyor karı derdinde mi olacak. Aizenden nefret edilmesinin nedeni,onu anlayamamaktır. Shoenen serilerden adam akılı konuşan nadir insanlardandır...
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 187
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Rozen Maiden, kendini Rozen'miş (Father) gibi tanıtan adam.. School Days, tüm karatkerler.. Kimseye önerilmez. 8)

Sasuke Artist mi evet gicik mi evet kabul  :Dama karşisina dogru durust biri cikti mi ki aşik olsun sakura demeyin lutfen hayat amaci olmayan biri sasukenin bir amaci var bence tabii

Sasuke eğer Itachi'nin ailesini güç için öldürmediğini bilseydi Itachi'yi öldürmezdi. Bunu öğrendikten sonra Konoha'nın yaşlılarını suçlaması gayet normal. Ben olsam ben de Sasuke gibi yapardım diye d

Posted Images

  • 1 sene sonra...

Abi en nefret ettiğim en ... en ... herif lelouch vi britannia

 

Lelouch vi Britannia (Code Geass)  nedeni aşağıdaki spo da animeden spo icerir

 

Ya sen nasıl bir ... sin de benim Euphemia mı öldürürsün emri kendin verdin yanlıslıkla bütün japonları öldür diye sonra durduramayınca Euphemia mı vurdun

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sasuke'den ara ara nefret etsem de karaktere kızdığımdan yinede olmasa hikaye dengesi bozulurdu. Sonunda karakteri sevdim ve affettim yani.

Sakura zaten ilk hallerindeki önyargıyla herkes gıcık olmuştu demek ısınamamışlar diyorum. Keza Shippuden'de sevmeye başladım kızı

Sakura işe yaramazmış diye sevilmiyor birde sanki diğer kadın karakterler Sakura kadar işe yaradı da gördüm yani kız medic işte daha napsın üstüne herkül gücünde savaşa katkısı çok oldu. Sırf Sasuke'yi seviyor diye nefret ediliyor tek sebep bu çünkü bende ondan dolayı sevmiyordum başlarda serinin.

 

Orihime zaten saflığı iyiniyeti ve güzelliği kıskanılan bir karakter sırf seiyusundan dolayı nefret ediyorlar o nasıl bir mantıksa.

Orihime aptal ayağına yatan bir karakter özünde baya akıllı her şeyinde çok güzel farkında duygular gibi. İchigo bu kadar vurgun olmasından dolayı işe yaramaz diye gösteriliyor alakası yok healin gücü Sakura'dan bile kullanışlı. 

 

Yukarda da Gray ve Kenpachi demiş biri en çok ona şaşırdım. Hadi Gray'i anlayabilirim yakışıklı havalı karakter kıskanılmıştır belki diye ama Kenpachi sevilmez mi adamın dibi çok iyi biri özünde dışı sert gözüken.

 

Şuanda nefret ettiklerim Akainu Aizen'den bile beter. Aizen hiç değilse sesi karizmaydı. Zaten One Piece'in kötü adamlarını hiç sevemedim

bir diğeri Karasakal. Ve tabi Aizen'de. Doflamingo kesinkle berbat ötesi kötü çıktı ve zaten gıcıktım karaktere.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gerçekten kolay kolay bir karakterden nefret etmem ama katıksız nefret ettiğim iki anime karakteri var.

 

Bunlardan ilki Sukitte ii Nayo "Sawako" tabiki. Animeyi ızdırap içinde izleyip bitirdim. Utangaç saf kız popüler erkek konusunun en bayat işlendiği anime olduğunu bir kenara bırakacak olursak, Sawako'nun düşünce şekli beni izlerken çileden çıkarıyordu. Yani bu öyle birşey ki resmen animenin yapımcıları sanki zekama küfür ediyor gibi hissediyordum Sawako'nun iç sesini dinlerken.

 

İkinci en nefret ettiğim anime karakteride Naruto'dan "Choji". Choji'den neden nefret ediyorum bilmiyorum. Choji'nin animedeki varlığı her zaman bana fazlalık hissi vermiştir. Choji'nin savaşlarının hep kendi aşağılık psikolojisini takım arkadaşları yardımıyla yenip daha sonra rakibini alt etmesi şeklinde gelişmesi ve bu döngünün abartı biçimde sular seller gözyaşlarıyla dolu işlenmesi içimde çok garip negatif duyguların oluşmasına sebep olmakta. Bilmiyorum belki "Ganbatte"yi yaşam felsefesi haline getirdiğim için bu durum beni bu kadar rahatsız ediyor ama Choji'den gerçekten nefret ediyorum.

 

Not: Yazarken farkettim, resmen dark side'a büyük bir adım attım. nasıl bir nefret söylemi yaptıysam. Minna-san kusura bakmayın fazla olumsuz duygu saçmış olabilirim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.