Jump to content

Tera Online (TürkAnime Guild'ini açıcam :))


slimjack

Önerilen İletiler

yM7XGN.jpg

 

Evet arkadaşlar forumda konusunu bulamayınca bende buraya konuyu açayım dedim henüz oyuna başlamadım ancak 1 aydır indireyim indireyim diyordum sonunda indirdim. :) Bugünden itibaren Tera'ya başlıyorum. Şimdi öncelikle ben US yani Amerika serverini indirdim arkadaşlar. ncak bunun Avrupa'sıda var lakin onu indirmek istemedim çünkü Avrupa'nın dosyaları çok sorunlu. Update yapmama, oyundayken hata verme gibi birçok sorunu var. Bizzat cafelerde şahit olduğum sorunlar bunlar ve birtane bile cafede çalıştığını görmedim :) O yüzden yaptığım araştırmalardada US serverinin dosyaları sorunsuzmuş ve bende indirip update yaptım ve sorunsuz play ekranı geldi :) İçinizde Avrupa server'inda oynayanlarda vardır lakin ben US server'inda oynayacağım için US server'inda hangi server'da oynuyorsunuz herkez buraya yazsın ona göre ortak bir server seçelim ve o serverda başlayıp kasalım diyorum :) Konu başlığında da dediğim gibi TürkAnime guildini açacağım, animeciler olarak tera'yı da feth edelim diyorum :D

 

Bu arada Avrupa'da oynayan arkadaşlarda buradan yazışarak kendileri ortak bir server seçip ordan kassınlar onlar Avrupa'yı alsın bizde Amerika'yı alalım :)

 

İsterseniz daha sonra oyunla ilgili bir rehber'de ekleyebilirim!!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 25
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Abi Tera grafikleri iyide hem klas sistemi kötü hemde f2p görünümlü p2w.Bu kış blade and soul çıkacak ama açık beta ne zaman olur bilinmez ben blade and soul'un private rus serverinde oynuyorum tamamen F2P,oyun sırasında her şeyi kendin kazanabiliyorsun armorla falanda uğraşma derdi yok tamamen kendine özgü bir sistemi var oyunun oynamak isteyenlere oyunda yardımcı olurum beraber oynayabiliriz private rus serveri olmasına rağmen Türk oyuncu bulmakta kolay ve ingilizce yaması mevcut.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Byperest Rus serveri 45lvl'e kadar ve normal B&S'un küçültülmüş hali. Lvl kasmakda sıkıntı orda. Ayrıca tek silah üzerinden geliştire geliştire gidiyorsun. Silah çeşitliliği yok oyunda. Armor derdi olmaması iyi ama kıyafetlerde hep aynı.. Armor çeşitliliği olmalı bir oyunda. Bir de karakter tasarımları çok kısıtlı o oyunda. Ama zevk meselesi tabi ben Henüz Tera'yı oynamadım oynayıp denemeden birşey diyemem. Ancak videolarından gördüğüm kadarıyla çok beğendim.

Barış bencede girme çıkamazsın yer bitirir seni rpg :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.