Jump to content

Ore Monogatari!! Live Action Filminden İlk Video


Cao Cao

Önerilen İletiler

Merakla Beklenen Ore Monogatari!! Live Action Filminden İlk Video

 

ore-monogatari-live-action-film.jpg?resi

Şu son birkaç yıldır live action dizi-film dünyası oldukça hareketli. Özellikle popülerleşen anime ve manga serilerinin live action film ya da dizi uyarlamaları gün geçtikçe artıyor. Ore Monogatari!! de bu serilerden biri. Live actiona uyarlanacak filmin detaylarını geçtiğimiz aylarda sizinle paylaşmıştık. Merak edilen filmin ilk tanıtım videosu da nihayet yayımlandı.


 

 

Ayrıca filmle ilgili kamera arkası ve filmdeki sahnelerden de görüntüler paylaşıldı.

ore-monogatari-live-action-film.jpg?resi

ore-monogatari-live-action-film.jpg?resi

Filmin oyuncu kadrosunu bir kez daha gözden geçirecek olursak;

  • Gouda Takeo rolünde Suzuki Ryohei
  • Yamato Rinko rolünde Nagano Mei
  • Sunakawa Makoto rolünde Sakaguchi Kentaro
  • Takeo’nun babası Gouda Yutaka rolünde Terawaki Yasufumi
  • Takeo’nun annesi Gouda Yuriko rolünde Suzuki Sawa yer alıyor.

Yönetmenliğini Kawai Hayato‘nun yaptığı, senaryosunu Nogi Akiko‘nun yazdığı film Japonya’da 31 Ekim’de vizyona girecek. Bakalım film manga ve anime kadar ilgi görebilecek mi, siz ne dersiniz?

Alıntı : www.animefantastica.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Live action filmleri nedense sevemiyorum, anime veya mangaya uyarlanırken illaki bir yerlerini değiştiriyorlar. Pek sadık kalmıyorlar. Ve genelde de o değiştirdikleri yerler benim "aha bu bölüm kesinlikle filmde olmalı!" dediğim yerler oluyor. En yakın örneği Ao Haru Ride live action filminde Kou ve Futaba'nın trene binme sahnelerinin kırpılması gibi. Aslında daha filmde çok değiştirilen, saçma yerler var ama en bariz bunu yazdım. Şimdiye kadar beğendiğim Nana'nın live action'larıdır. İzlemek isteyenlere indirme linki ayarlayabilirim. Zira nette online izleme seçeneği ben bulamamıştım.  :wacko: Her neyse filme geri dönersem  :D Takeo kesinlikle daha iri yapılı ve "uzun" olmalıydı. Burada oynayan oyuncu Suna ile neredeyse aynı boyda. Kızı da daha ufak tefek sevimli biri beklerdim. O da olmamış. Suna'ya bir şey demiyorum, Japonların yakışıklı anlayışı malum ortada. Pek ümitvari değilim ama bakalım. Umarım yanılan ben olurum  -_-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.