Jump to content

Fanlara Göre Top 30 Mangaka


Cao Cao

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Charapedia'nın 10,000 anime hayranına soru sordu: Hangi mangaka sence iyi ? Katılan binlerce anime sever oylarını kullandı. Oylara bi göz atıp sizin sıralamanızı yoruma yazarsanız sevinirim. 30) Nao

yani iyi falan da o kadar da iyi değil de sanki Hiro Mashima. 10-15 arasında yerini bulmalıydı bence. gerçi Takeshi Obata dururken Sui Ishida da ilk 10da olmamalıydı bana göre.

Hideaki Sorachi.. Zekana, mizah yeteneğine kurban  :wub:     Benim için ikinci sırada da Tite Kubo vardır ancak listede ilk 10 da göremedim  :blink:

Bu tarz anketleri sevemedim bir türlü. Çünkü insanlar amacına uygun seçim yapmıyormuş gibi geliyor. Sanki "en sevdiğiniz animelerin mangakalarını" seçin demişler insanlara. Listede mangaları çok sağlam olmasa da sırf güncel animeleri olduğu için beğenilen ve ön sıralarda olan çok kişi var, hatta çok kişi var değil, direk üçte biri öyle.

 

Mesela Vagabond okuyanlar bilir (Slam Dunk'ı herkes biliyor zaten). Takehiko Inoue gibi bir artist, sen gel sırf diğer adayların güncel anime serileri var diye Sui Ishida (Tokyo Ghoul), Hajime Isayama (Attack on Titan), Cocoa Fujiwara (Inu x Boku SS), Tadatoshi Fujimaki (Kuroko no Basket) gibi isimlerin gerisinde kal. Resmen komedi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Takeshi Obata kesinlikle en sevdigim mangaka... Ustune tanimam yani su an oturup aglayasim geldi ckfjnc nidensizce. ~-~ Oda sensei de tabii. :") Ama Takeshi-senseinin yeri ayriii... Otter No.11'e devam etse <_< Meh-.- Ayrica Tsugumi Ooba'yla harika bir ikililer... DN :") 13.cildi okuduysaniz ne kadar harika ve samimi insanlar olduklarini gormussunuzdur. ;u; Verdikleri soylesiler yani... Cok buyuk hayranim gercekten. :D Oda, Obata ve Ooba-senseiler bir daha gelmez yani...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.