Jump to content

Haftalık TürkAnime Haber-3(22 Temmuz 2015)


asci

Önerilen İletiler

Haftalık TürkAnime Haber-3

 

Vee 3. sayı..

Aslında bu sayıyı 25 temmuzda yayınlamam gerekiyordu ancak o tarihte forumda olamayacağım için erken yayınlamaya karar verdim.Bu sayıda yine gerekli gereksiz çok fazla zamanınızı almayacak şekilde haberlere yer verdim,umarım beğenirsiniz.Şimdiden iyi okumalar,

İyi Forumlar!

 

 

 

Kiseijuu Yeni One-Shot Mangasını Hiro Mashima Çiziyor!:

neokiseiju01.jpg

Bu aralar epey popülerleşen manga Kiseijuu'nun yeni One shot mangası duyuruldu.Kodansha'nın Afternoon dergisinde duyurulan yeni oneshot manga 25 ağustosta yayınlanacak.Manganın çizerliğini ise Hiro Mashima yapacak.

 

Shojo Mangası Orange Sona Eriyor:

 

cd3h1esxiaawk9k.jpg

Daha önce Live-Action haberleri de verilen Ichigo Takano'nun ünlü shojo mangası Orange final yapıyor.Duyuruya göre derginin 25 Ağustostaki sayısında sonra erecek.

Orange,Shueisha'nın Bessatsu Margaret adlı dergisinde 2012 yılında yayınlanmaya başladı.Ardından 2013 yılında Futabashi'nin seinen dergisi olan Monthly Action'a geçti.Basılı olan 4 ciildi var,final yaptığı zaman 5 cildi satışta olacak.Şu ana kadar 1.6 milyondan fazla kopya satışı yaptı.Bazı araştırma kurumlarınca da en beğenilen mangalar arasında yer aldı.

Konusunu okumayanlar için şöyle verelim:

"Herkesin hayatında pişmanlıklar vardır.Peki kim fırsat verilecek olsa geçmişini değiştirmek istemez ki?

16 yaşındaki Takamiya Naho'nun  kendisinin 27 yaşındaki halinden geldiği yazan gizemli bir mektup almasıyla hayatı değişir.Mektupta ayrıca kendi sınıfına Naruse Kakeru adında birinin geçiş yapacağını ve ona dikkat etmesi gerektiği de yazıyordur.Peki neden?Naho bu gizli uyarılar içeren mektup hakkında karak vermek zorundadır ve bunu sadece kendisi için de değil,Kakeru için de yapmalıdır."

 

(http://forum.turkanime.tv/topic/14189-shojo-mangas%C4%B1-orange-live-action-detaylar%C4%B1-yay%C4%B1nland%C4%B1/)

 

Junjou Romantica 3 Açılış Parçası Yayınlandı:

 

 

 

Boruto Movie Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı:

001_size6-6.jpg

Filmin çıkışına az zaman kala firma tarafından sürekli yeni tanıtımlar yayınlanıyor,hatta animesinde de tanıtım amaçlı 2 bölümlük filler haberi de yine paylaşılmıştı.(geçen seneki mecha naruto gibii olmaz umarım:(  ).Kısa da olsa filmin eğlenceli geçeceğini gösteren bir tanıtım.Buyrun:

Diğer tanıtımlar için:

https://www.youtube.com/watch?v=9cv2iJufoMY

 

 

Berserk Mangası Uzun Aradan Sonra Devam Ediyor:

 

6 Ekim 2014'teki yayınlanan 337. bölümden beri yeni bölüm vermeyen ünlü seinen mangası Berserk aradan geçen 10 ayın ardından geri dönüyor.2 haftalık dergi (2 haftalık dergi,adından da anlaşılacağı üzere 2 haftada bir yayınlanan dergi oluyor:) ) olan Young Animal adlı dergide yayınlanan Berserk 338. sayıda önceki 4 bölüme genel bakış içeren 100 sayfalık ek bir bölüm de içerecek.

 

 

Tokyo Ghoul Pinto Yeni OVA'sı Duyuruldu:

3dd3d461186e22ecfd8e41a4958f99ab14374250

Tokyo Ghoul yeni spinn-off novel serisinden uyarlanan OVA'sı Pinto(günler) duyuruldu.Yeni Ova konu olarak da Shuu Tsukiyama  ve Chie Hori'nin tanışmasından sonrasını anlatacak.Bölüm 25 Aralık'ta yayınlanacak.Ufak bir tanıtım videosu da şurada:

http://forum.turkanime.tv/topic/14188-tokyo-ghoul-2-ova-duyuruldu-tan%C4%B1t%C4%B1m-videosu-eklendi/

 

 

Monster Strike Animesi Tanıtım Videosu Yayınlandı!:

Aynı isimli mobil oyundan(artık piyasayı buldular ya reklam diye herşeyin animesi çıkar,Skyrim'i de bekliyoruz.) uyarlanan yeni sonbahar sezonunun animesi Monster Strike tanıtım videosu ve yapım kadrosu bilgileri yayınlandı.Oyunun sadece Japonyada 20 miilyon kayıtlı kullanıcısı var aslında.Bu yüzden en çok izlenenlerden birisi olabilir.

 

Yapım Kadrosu:

 Yönetmen:: Kazuya Ichikawa

 Hikaye: Jiro Ishi (Nintendo 3DS game Time Traveler)

 Senaryo: Youichi Kato (Yo-Kai Watch, Aikatsu!)

 Karakter Tasarımı: Tatsuro Iwamoto (Ace Attorney)

Yapım: Studio Hibari/Ultra Super Pictures

 

Ana Seslendirme Kadrosu:

 Ren Honoo: Yusuke Kobayashi

 Oragon: Jun Fukushima

 TBA: Lynn (Maya Kyoudo- Sabagebu!)

Heroine Shikkaku Live-Action Filminin Tanıtım Videosu:

 

Aynı isimli shojo mangasından uyarlama olan filmin yeni tanıtım videosu yayınlandı.Filmin ana karakterini 25 yaşındaki model/oyuncu Mirei Kiritani canlandıracak.Film  19 Eylülde yayınlanacak.

 

Mangası Shueisha'nın aylık Bessatsu Margaret dergisinde 2010-2013 yılları arasında yayınlandı ve 10 cildi bulunmakta.

//Shojo mangalarının animeden önce filmi çıkması bu tür mangalara olan ön yargıyı kırmak mı yoksa konu olarak daha çok filme yakın olmaları mı anlayamadım.

 

Shingeki no Kyojin Live Action Filmi 3 Yeni Tanıtım Yayınladı:

Yayınlanma tarihi de epey yaklaştı,bu sebeple tanıtımlar katlanıyor:)

İlk film 1 Ağustosta,ikinci filmi ise 19 Eylülde yayınlanacak.Kendisi ile ilgili bilgiler forumda sıkça yayınlandığı için burada kadroya vs. değinmeyeceğim.

 

 

Diğerleri spoiler içinde:

 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Orange harika bir seriydi anlaşılan mangaka kaliteyi bozmadan tam tadında bitirmek istiyor :) Berserk'in devam haberi müthiş oldu çok kritik bir noktada kalmıştı :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Heroine Shikkaku ya bir bakayım ben :D Japonya da durumlar nasıl bilmem ama Türkiye de durumlar farklı. G.Kore gerçeği olan bir yerde Japonların yaptığı Live actionlar ilgi görmüyor. Bu da animeden önce böyle bir çalışma yapılması, önyargıyı kırmak yerine, daha önyargılı davranmaya itiyor. 25 yaşındaki Mirei Kiritaniyi bu yorumun dışında tutuyorum B)

 

Serinin konusunu araştırdıktan sonra yorumumu düznlerim herhalde, şu kırılması gerekn önyargı nedir merak ettim ?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.