Jump to content

En Sevilen Yaz Animeleri-Sony Tornado Oylaması


asci

Önerilen İletiler

En Sevilen Yaz Animeleri-Sony Tornado Oylaması

 

Yaz sezonunun çoğu animesi başlamış durumda,tanıtımlar,açıklamalar vs. bunların hepsinin ardından bir süredir yaz animelerini izliyoruz.

 

(Anketin sonuçlarına sizi şimdiden hazırlıyorum,sonra isyan etmeye başlıyorsunuz.Bakın onlar "Japon" uzun süredir anime izledikleri için zevkleri diğer ülkelerden farklı durumda,bizim çok hoşumuza giden,onlara klasik,öylesine bir seri gibi gelebiliyor :D )

 

Japonya'da Sony'nin yaptığı oylamayı önce anlatayım:

Sony'nin Torne App adlı bir uygulaması var.Bu uygulama PC,PS Vita,PS3 ve PS4 üzerinden kullanılabiliyor ve kullanıcıların izlerken en çok eğlendiği animeleri oylamaları isteniyor.Yalnız şunu unutmayın bu ortamlar anime izlemenin sadece birkaç yolu ve bu cihazları ve uygulamaları kullananlar baz alınmış.Neyse sonuçlara geçelim artık:

 

20) Chaos Dragon

 

19) Snow White with the Red Hair

 

18) Overlord

 

17) Sky Wizards Academy

 

16) Classroom ☆ Crisis

 

15) Prison School

 

14) Non Non Biyori Repeat

 

13) Monster Musume

 

12) Jitsu Wa Watashi Wa

 

11) Aoharu x Kikanjuu

 

 

10) Rokka no Yuusha

CGzDAZrWoAAuhUf.jpg

 

9) Gangsta.

559681bb6b561.jpg

 

8) Shimoneta: A Boring World Where the Concept of Dirty Jokes Doesn’t Exist.

ApOWxsR.jpg

 

7) Castle Town Dandelion

Jokamachi-no-Dandelion-Key-Visual-001-20

 

6) Working!!!

f92709c7f4673b807e34c2d770a434a014335098

 

 

5) Charlotte

36b0d373823a914df994cbfb320a061414251750

 

4) Dragon Ball Super

27363.jpg

 

 

3) Ranpo Kitan: Game of Laplace

61f0eee25fa2b7d509dfdee76faff02514310176

 

2) GATE

DYFmWL2.jpg

 

1) Ushio and Tora

Ushio_and_Tora_Key_Visual_2.jpg


 
Özgün klasikler asla ölmez derler sanırım bu oylamanın sonucu bunu destekliyor.20 yıl önce biten manganın yeniden animeye uyarlanıp da şuanda en çok izlenmiş olması Japonların bunu düşündüğünü gösteriyor.Şu anda da en çok kaydedilen anime durumunda orada.2. sıradaki GATE ve 3. sıradaki Ranpo Kitan da listenin o kısmında bulunmasını ilginç konularına borçlular gibi görünüyor.Aslında Monster Musume de ecchi olmasının yanında ilginç bir konuya sahip olması sebebiyle de üst sıralarda olabilirdi.(Sanırım izleyenler oylamaya çekindi :P )
 
//Şimdi aklıma gelmişken yazayım:aynı şekilde biz de sadece bu yaz sezonunun en beğenilenlerini seçebiliriz.Hatta aynısını diğer sezonlarda da uygulayıp,sonradan izleyecekler için güzel izleme listeleri hazırlayabiliriz(malum,ana sitedeki anime puanı sistemi biraz sorunlu ve güvenilir olmayabiliyor)ne dersiniz?Yorumlarda bu konu hakkındaki düşüncelerinizi belirtiniz,ona göre sezon anketlerine karar verelim.
 

 
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu anketi sevdim ben, de Ranpo Kitan neden o kadar üst sıralarda şaşırdım. Herkesin sıkıcı buldugu Classroom Crisis'den daha sıkıcı gelmişti bana. 

 

Ama daha çogu serinin başlangıcında olduğumuzdan ne kadar oylama yapılırsa yapılsın sezon bitmeden bi anlamı yok. Millet mangasına vesairesine göre de oy veriyor sonuçta.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Charoltte iyi yerleşmiş oraya :D o anime çok çekici bir anime ya şahsen ben çok beğeniyorum ama neden beğendiğimi bilmiyorum :D :D hani sen animeyi izlemezsin anime seni izlettirir ya o mesele 

 

Dragon Ball Super Japonlar işi biliyor seri Bomba Kami To Kami Filmini biraz değiştirip arc olarak yayınlamışlar değişiklik iyi olmuş aynı şeyi 2.kez izlemek güzel olmazdı zaten Beerus-Sama :head2:  :head2:

 

Gangsta Daha yüksek olabilirdi ya

 

Working serisi de sanırım seçmenlerin öyle abidik gubidik adamlar olmadığını gösteriyor

 

 

Shimoneta: A Boring World Where the Concept of Dirty Jokes Doesn’t Exist. Bu da Seitokai Yakuindomo özentisi olmaya çalışan bir seri ama yanından bile geçemez başkarakterin tipi bile çok uyumsuz başkarakter Haiyore!'deki Nyaruko gibi bir tip olmalıydı ve karakterin sürekli cinsel organlardan bahsetmesi  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  rahatsız edici  Boş verin bu seriyi SYD izleyin meraklıysanız  :ragecomic01:  :ragecomic01: 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.