Jump to content

World Trigger’a Yeni Bir TV Serisi Geliyor


Cao Cao

Önerilen İletiler

World Trigger’a Yeni Bir TV Serisi Geliyor

 

world-trigger.jpg?resize=570%2C320

Toei Animation elinden çıkma animasyonları yüzünden sıkça eleştirilen World Trigger’a ekim ayında yeni bir TV serisinin geleceği “World Trigger Natsu Matsuri 2015″de (World Trigger Summer Festival 2015/World Trigger Yaz Festivali 2015) duyuruldu. Yeni serinin ismi kesin olmamakla birlikte “Isekai Kara no Tōbōsha” (Fugitives From Another World/Başka Dünyanın Kaçakları). Yeni seri, Daisuke Ashihara’nın mangasında yer almayan orijinal bir hikayeye ve yeni karakterlere sahip olacak.

2013 yılında Weekly Shonen Jump’ta yayımlanmaya başlayan Daisuke Ashihara’ya ait manganın 50 bölümlük ilk TV adaptasyonunda; başka bir boyuttan Mikado şehrine açılan kapının beraberinde getirdiği “Neighbor” adı verilen yaratıklara karşı gizemli örgüt “Border”ın savaşından bahsedilir. Bir Border ajanı olan Osamu Mikumo’nun sınıfına Yuma Kuga isimli gizemli bir öğrencinin transfer olmasıyla da hikayemiz gelişir.

Alıntı : www.animefantastica.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çizimler çok kötü değildi daha iyi olabilirdi ama burda asıl önemli nokta ana karakterin çok güçsüz olması mangasında günceldeyim ve hala memnun değilim gelişmelerden ayrıca karakterlerin boylarının kısa olmasıda beni çok rahatsız ediyo böyle orjinal bir konuyu bu karakterlerle mahvetmişler umarım yeni karakterler daha güzel ve bu konuya yakışır biçimde olur

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Toei yapım animerli izleyenler;Çizmler kötü değildi.diyorlar Çizimden ziyade animasyonlar berbattır.One Piece çizim kalitesi iyidir.Fakat savaş sahnelerini diğer shonenlerle karşılaştırın.Bu seri içinde aynısı geçerli.Kısa seri olur iyi olabilir diye başladım ama devam edemedim.Animasyonlardan sıkıldım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.