Jump to content

Haftalık TürkAnime Haber-4(1 Ağustos 2015)


asci

Önerilen İletiler

Haftalık TürkAnime Haber 4. Sayı

 

Merhaba arkadaşlar,haftalık türkanime haberin 4. sayısına hoşgeldiniz:)

Kısa kısa haberler ve tanıtımlara yine devam ediyorum.Bu arada tatil sebebiyle işler aksayabiliyor birkaç gün,kusura bakmayın.

Neyse bu sefer fazla uzatmayacağım,hepinize iyi okumalar!

 

 

Attack on Titan:Junior High Spinoff Manga,Animeye Uyarlanıyor:

screen-shot-2015-07-31-at-6.49.39-pm.png

Popüler her serinin olduğu gibi Attack on Titan da birçok yan hikaye ve manga çıkarmaya devam ediyor.Bunlar seri hakkında daha çok şey öğrenmek için bekleyen hayranlar için olduğu gibi maddi boyuttan dolayı da yapılıyor.Neyse:

Yapım şirketi Production I.G Yeni anime ile ilgili  bir tanıtım videosu yayınladı.

 

 

Attack on Titan Filmi Yeni Tanıtım Yayınlandı!:

 

 

Prism Nana OVA Bölümü Geliyor:

A14918-2172891704.1364121878.jpg

Stüdyo SHAFT,Magical Suite Prism Nana animesi için OVA bölümü yayınlayacağını duyurdu.Yeni ova bölümü bu sonbahar sezonunda ve ya 2016 kış sezonunda yayınlanacak.Diğer detaylar ise bu yılki Comiket etkinliğinde açıklanacak.

 

Boruto Filmi İçin Yeni One Shot Manga Geliyor!:

boruto2.jpg

Daha önceden Rock Lee ile ilgili de yan seri yapan Masashi Kishimoto ve Kenji Taira ikilisii yeni filme ilgi çekme amaçlı Boruto:Road to "B" adlı yeni One-Shot mangası için hazırlanıyor.Yeni one-shot Shonen Jump'ın bu yılki 36. sayısında yayınlanacak.

Manga ve filme gelecek olan tepkilere göre bence Mario ile karşılaştırılır ve hangisi ağır basarsa o tekrar serileştirilir diye düşünüyorum.Bu kadar tutan bir evreni de bırakacağını düşünmüyorum açıkçası,belki şu anda hikayeyi uzatacak düşmanlar hakkında düşünüyordur Kishimoto Sensei.

Burada da Ufak Bir Tanıtım:

 

Boruto Movie İçin Yeni Tanıtım:

A16924-2044190569.1435816132.jpg

Stüdio Toho,yeni bir tanıtım videosu hazırladı.Videoda manganın son sayısından kareler ve spoiler'lar bolca mevcut.Bu sebeple okumayanlar için önceden uyarıyorum.Bu arada video Filmin tema müziğini de içeriyor.Tema müziği ise KANA-BOON'a ait.(Naruto Shippuuden OP-16)

 

Harmony Anime Filmi Tanıtımı ve Bilgileri Yayınlandı:

A16580-1111490202.1431016506.jpg

Harmony Anime filminin tanıtım videosu yayınlandı.Fimin tema müziği ise EGOIST'ten "Ghost of a smile" olacak.Birkaç seiyuu ise şöyle:

https://www.youtube.com/watch?v=30_4qol1ZLw

 

Bakumatsu Rock Mangası Bitiyor:

015.jpg

İchijinsha'nın aylık dergisi Comic Zero-sum'un bu sayısında Bakumatsu Rock mangasının biteceğini duyurdu.Bununla birlikte yeni manga cildi 25 Eylülde satışa çıkacak.Manga,aynı isimli oyundan uyarlamaydı.

 

K:CountDown Mangası Bitti,Yeni Manga Yolda!:

k01.jpg

Kodansha'nın ARIA dergisinde K:Countdown mangası bu salı final bölümünü yayınladı.Manganın sonunda ise yazarların yeni yan seri olan K:Dream of Green'e yine aynı dergide başlayacağını açıkladı.

 

Persona 4 Mangası Sona Eriyor:

persona4manga01.jpg

Şimdiye kadar 10 cildi olan manga,11.cildi ile birlikte sona eriyor.Seri ilk kez 2009 yılında yayınlanmıştı.

Hikayeye gelecek olursak:

(TürkAnime alıntı)

Sağanak yağmurdan sonra ortaya çıkan sisle birlikte gizemli cinayetler işlenmektedir. Yalnızca geceleri yayın yapan Mayonaka TV ile ilgili dedikodular yayılmaya başlamıştır. Yayın sırasında ekrana bakan kişinin karşı tarafta "diğer yarısını" görebileceği söylenmektedir. Bu faili meçhul cinayetleri duyduktan sonra karakterlerimiz gizemli TV kanalını izlemiş ve olaya şahit olmuşlardır. Baş kahramanımız kanalı izlerken bedeninin ekrandan geçerek gölgelerle dolu bir dünyaya aktığını fark eder. Bunu öğrendikten sonra tüm karakterler aynı deneyimi yaşamaya karar verirler ve cinayete kurban gidenlerle Mayonaka TV arasında bir bağ bulunduğunu keşfederler.

 

Naruto'ya Hollywood Yapımı Film:

A1598-21.jpg

bf0749c3d227f5b00e13a8ad3d91d9f914383724

Hollywood haberleri yayınlayan site "The Tracking Board",Masashi Kishimoto'nun ünlü serisi Naruto'nun filme uyarlanacağını duyurdu.Filmin yapımını Lionsgate üstlenecek gibi görünüyor.Şuanda da özel efekt ve animasyon uzmanları ile görüşülüyor,anlaşma sağlanırsa büyük ihtimalle Naruto'yu live-action'da göreceğiz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Naruto ile ilgili her haber ilgi çekici . Normal seriyi biraz daha zorlayıp uzatsalardı kimse yadırgamazdı ama zirvede bırakmak iyidir diye düşünmüş sanırsam. Gelsin devam niteliği olabilecek her seriyi merakla bekliyoruz. Teşekkürler uğraşıp haberleri her hafta yayınladığın için. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.