Jump to content

Prison School (Kangoku Gakuen) Live Action'a Uyarlanıyor!


asci

Önerilen İletiler

Prison School'a Live Action

28953.jpg

 

Prison School'a Live Action Geliyor Akira Hiramoto'nun ünlü seinen mangası Prison School'un Live-Action uyarlaması yapılacağı paylaşıldı.Ünlü manga planlara göre TBS ve MBS kanallarında önümüzdeki ekim ayında izleyiciye sunulacak. Live-Action'ın yönetmeni ise Noboru Iguchi olacak.Iguchi'yi The Machine Girl veNuigurumaa Z'den de hatırlıyoruz.

 

Aslında mangasını göz önüne aldığımızda nasıl uyarlanacağı direkt akıllara geliyor zira seinen ve ecchi tarzına uç noktalar da eklenince insanlar nasıl olacak diye de düşünmeden edemiyor. Yönetmen Iguchi de bu konuda aynı şeyi düşünüyor tabi:) Konuyla ilgili olarak:İlk duyduğumda güldüm ve kanalın gerçekten böyle bir planı var mı diye sordum.Aslında bu tip bir mangayı uyarlayacak olmam şans ancak ileride bunu yaptığım için biraz pişmanlık duyabilirim de.

 

Live-Action'ın oyuncuları ise ilerleyen zamanlarda belli olacak.Tabi burada benim aklıma hemen nasıl o tarihe kadar yetiştirecekleri geliyor,çalışmanın uzunluğunu da bilmiyoruz ama Kodansha'nın her zamanki gibi reklam amaçlı yarıda kesebileceği bir çalışma da olabilir sonuçta.Hazırlıklı olmak gerek.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.