Jump to content

Haftalık TürkAnime Haber-5(7 Ağustos 2015)


asci

Önerilen İletiler

Haftalık TürkAnime Haber-5

 

Haftalık TürkAnime Haber'e Hoşgeldiniz!

Şimdiden 5. sayıya gelmişiz,5 hafta çabuk geçti cidden.İlk başladığımda kısa zamanda en uygun yoldan bilgi aktarmaktı amacım,umarım çalışmam şu an amacına uygun gidiyordur.Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkürler,iyi okumalar!

//Bu arada konudaki yardımından dolayı Pelin'e(Mizuki◟(◔ั₀◔ั )◞ ༘♡) çok teşekkürler :)

 

Shokugeki no Soma Manga Satışları:

A17188-847815824.1433701019.jpg

Biraz da yeni başlayan yan mangasının(Shokugeki no Soma: L'étoile-Shinomiya sepai’nin Soma ile yaptığı gizli shokugeki sonrasında Fransa’ya döndükten sonraki yaşadığı olayları anlatıyor.) etkisiyle satışları epey yükselmiş olan Shokugeki no Soma 7.7 milyon satış gerçekleştirdi.Serinin 14. Cildi de bu ay piyasada olacak.(Tabi bize yok)

 

Shingeki no Kyojin Manga Satış Rakamları Açıklandı:

news_xlarge_shingeki_postervisual3.jpg

Japon haber sitesi Eiga.com,Shingeki no Kyojin mangası satışlarını açıkladı.

Verilen bilgilere göre manga Japonyada 44 milyon,ingilizce ersiyonu 2,5 milyon ve kalanı da diğer dillerde olmak üzere toplam 50 milyon satış rakamına ulaştı.

Site aynı zamanda Live-Action filminin de kazancını açıkladı.Çıkmasından bu yana 1 hafta geçmesine rağmen film 40 milyon dolar hasılat yaptı.

Kıyaslama yapabilmeniz için söylüyorum:

Naruto mangası "15 yılda " 120 milyon satışı yakalamıştı.Shingeki no Kyojin ise 6 yılda 50 milyon satış yaptı.

 

 

Prison School Live Action’a Uyarlanıyor!:

28953.jpg

Akira Hiromoto tarafından yazılan seinen mangası Prison School bu ekim ayında TBS ve MBS kanallarında live-action olarak gösterime giriyor.Serinin yönetmenliğini ise Noboru Iguchi üstlenecek.

 

 

Kono Sekai no Katasumi ni-Anime Filmi Tanıtımı Yayınlandı:

Film 2016 sonbaharında yayınlanacak olsa da tanıtım videosu yayınlandı bile.Senaryo ve yönetmenliğini Sunao Katabuchi(Black Lagoon) yapacak.Ödüllü hikaye,Suzu Urano,Hiroshima bölgesindeki Kure şehrine taşınarak yeni hayatına başlamasını konu alıyor.

 

Tanıtım Videosu:

Görseller:

img-01.jpg
img-02.jpg
img-03.jpg
img-04.jpg

 

 

 

 

Corpse Party Filmi Sansürsüz-Kesilmemiş Haliyle Sinemalarda:

A11563-14.jpg

Corpse Party kesintisiz sürümüyle sinemalara geliyor.Sansürsüz olacak bu sürüm 19 Eylülde yayınlanacak.Altta da tanıtım videosunu bulabilirsiniz.

 

 

 

 

Rokka no Yuusha Yeni Açılış Parçası UROBOROS'tan:

ce96ed23bf634e761f54dea94be9d22414385881

Yeni sezonun eğlenceli animelerinden Rokka no Yuusha'nın 2. açılış parçası belli oldu.Black swallowtail adlı parçasıyla UROBOROS adlı grup ikinci açılışta olacak.UROBOROS'a biraz değinecek olursak:

Grup 5 kişiden oluşuyor ve henüz geçen aylarda kuruldu.Sponsorlar da iyi bir başlangıç yapmaları için onlara animede yer vermiş olsa gerek.İlk albümlerini 9 Eylülde çıkaracaklar.Bu şarkı da o albümde yer alacak.

 

 

 

 

Netoge no Yome wa Onna no Ko ja nai to Omotta? Light Novel Serisi Animeye Uyarlanıyor:

netge-1.jpg

Kadokawa Shibai Kineko'nun ligh novel serisi "Netoge no Yome wa Onna no Ko ja nai to Omotta?"(Yanlış Çevirmediysem:Online Oyundaki Eşinin Kız Olmadığını mı Düşünüyorsun?) animeye uyarlanacağını duyurdu.Seslendirme ekibi ve detaylar ileride açıklanacak.

Seri ecchi,harem,seinen,romantizm temalarında.

 

 

 

Boruto The Movie Yeni Tanıtımlar Yayınlandı:

Yayınlanacağı gün yaklaştıkça reklamlarına hız veren ekip yeni tanıtımları da yayınladı.Tanıtımlarda filmin tema müziği olacak KANA-BOON'un şarkısı "Diver"a da yer verildi.

Tanıtımlar için:

 

 

 

To Love-Ru Mangakası Kentaro Yabuki Evlendi:

P19193-4.jpg

yabuki.jpg

Black Cat’in yaratıcısı ve To Love-Ru serisinin çizeri olan Kentaro Yabuki Jump Square dergisinin bu sayısında evlendiğini duyurdu.Evliliği ile ilgili ise:

“Ailemi,arkadaşlarımı,herkesi kutsayan mükemmel bir insanla evleniyorum.Tabii  ev yemekleri de güzel”

Yorumlarını yaptı.

 

 

Dünya Cosplay Şampiyonası(World Cosplay Summit 2015) Sonuçlandı! :

2015 Dünya Cosplay Şampiyonası tamamlandı.İki kişilik takımlar halinde ülkelerini temsil eden yarışmacıların gösterimleri sona erdi.Kazanan takım ise Meksika oldu.Kazanan takım Legend of Zelda oyunundan karakterlerin cosplayini yapmıştı.Bu takım ayrıca 4 ödülü daha aldı.

Kazanan takımın sahne gösterisi:

Ülkemizde de son zamanlarda gelişmeye başladığını düşündüğüm bir dal cosplay,çok emek veren arkadaşlarımız da var.Umarım gelecek yarışmalarda kendi ülkemizi de orada görebiliriz ^_^

(Bu yarışma ile alakalı ayrıntılı bir konu açmayı düşünüyorum,açtığımda linkini buraya yerleştireceğim)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.