Jump to content

K-Project Bilgilendirme Ve Tartışma


Cao Cao

Önerilen İletiler

rVMByV.png

Merhaba arkadaşlar K-Project animesinin tartışma konusudur. Ondan önce anime konusu ve biraz karakterleri hakkında bilgi vermek daha iyi olur.



Aq7QMX.png

Yashiro Isana adlı lise öğrencisi normal hayatını sürdürürken bir gün serseri tipli kişilerden oluşan bir çete tarafından kovalanır. Yashiro'nun köşeye sıkıştığı anda ise Kurou Yatagomi adlı kişi gelerek Yashiro'yu kurtarır.



Yashiro kurtulduğuna sevinirken bir anda Yatagomi'nin kendisinde kılıç doğrultmasıyla şaşkına döner. Yashiro'ya çok benzeyen biri önemli birisini öldürmüştür ve bu nedenle Yashiro farklı kişiler tarafından aranmaktadır.




Ylk2A6.png


large.jpg
Mikoto Suoh namı değer kızıl kral. Kan bağına önem veren Homra adlı grubun lideri. Ana karakterimiz olan Yashiro Isana'yı aramakta. Yashira Isana homra grubundan birini öldürerek en tehlikeli kral olan 3. kral olan kızıl kralı peşine takmayı başarmıştır. Çok cool bir karakter özelliğine sahip olan Mikoto animenin en sevilen karakterlerinden biridir. Aurası Kırmızıdır.


Isana.Yashiro.full.1314471.jpg
  Ana karakterimiz Yashiro Isana namı değer renksiz kral. Çok mutlu bir karakter özelliğine sahip olan Yashiro İsana hafıza kaybı yaşamaktadır. Yanında bulunan Neko ve Siyah Köpek sayesinde gerçekleri anlamaya çalışmaktadır. Acaba Yashiro Isana katil mi ?



Yatogami.Kuroh.full.1291192.jpg 
Yatogami Kuroh namı değer siyah köpek olan karakterimiz eski 7. kral olan renksiz kralın hizmetindeydi fakat kral ölünce kralın son isteğini yerine getirmek için yola koyuldu. Kralın isteği yeni renksiz kralı test etmek kötü biriyse öldürmektir. Yashiro Isanayı gören Kuroh kötü biri olduğuna inanmamaktadır. Neko ile birlikte Yashiro hakkındaki gerçekleri öğrenmek için yanlarında bulunmaktadır.


Munakata.Reisi.full.1289066.jpg
Munakata Reisi namı değer 4. mavi kraldır kendisi. ASA 4 kaptanı olan Munakata Reisi mavi auraya sahiptir. ASA 4 polis kuvvetleridir fakat siz mavi clanda diyebilirsiniz. Çok iyi yürekli biridir cani klan olarak görülen kızıl clanın üyesini yaptıkları savaşta bile kurtarmak için yaralanmıştır. Munakata Reisi'nin karakterini Mikotoya çok benzetmekteyim.


Neko.%28K.Project%29.full.1431374.jpg
Geldik animenin neşeli ve üstünü giymeyi sevmeyen van kedisi benzeri karakterimize. Neko'nun türü efendisi olmayan bir tür ama Neko Yashiro Isanayı çok seviyor ve hep onun yanıda durmak istiyor. Neko'nun birinin hafızasını değiştirme ve ilizyon bir mekan yaratma gücüne sahip. Tabi Neko'yu Neko yapan eğlenceli sürekli Shiro(Isana Yashiro) diyen eğlenceli tavırları.


b2bb5f5080b5078ebd60acb9037b4077.jpg
Adolf K. Weissman anime için çok önemli yere sahip bir karakter. 1. gümüş kraldır kendisi ve Democlesin Kılıcını anıttan bulan kişidir. Kralların güç seviyelerinin adı Weissandır ve bu isim gümüş kraldan gelmektedir. Çok iyi kalpli biridir ve yüzyıllardır zeplinde yaşamaktadır.

Tartışmaya gelecek olursak yukarda çok fazla spoiler vermemeye çalıştım tartışmalarınızı spoiler içine alırsanız sevinirim.

Bana göre mikoto ölmemesi gereken bir karakterdi 2. sezonu o yüzden merak ediyorum. Boş yere öldürdüler adamı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 9 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.