Jump to content

Tokyo Ghoul #1 U.S. Aylık BookScan Temmuz Listesinde 2. Sırayı Kaptı


WLs

Önerilen İletiler

27931.jpg

Sui Ishida’nın Tokyo Ghoul mangasının ilk serisi Nielsen BookScan’ın Temmuz en iyi 20 çizgi roman tablosunda geçen ay 5. olmasının üstüne bu ay 2. sırayı aldı.

 

Masashi Kishimoto’nun Naruto mangasının 70. sayısı Haziran ayında elinde bulundurduğu 1.’liği geçen ay 4.’lüğe düşerek kaybetti.

 

Hajime Isayama’nın Attack on Titan mangasının ilk sayısı Haziran ayında kaptığı 12. sıradan düşerek geçen ay 16. sırayı aldı.Reki Kawahara’nın Sword Art Online: Progressive çizgi romanı listede 19. sırayı aldı.

 

Akihisa Ikeda’nın Rosario + Vampire: Season II 14. sayısı Mayıs ayında 9. sırayı aldıktan sonra Haziran ve Temmuzda tabloda yer almadı.


Shotaro Ishinomori’nin The Legend of Zelda: A Link to the Past mangası Mayıs ayında 2. sırayı aldıktan ve Haziran ayında 8. sıraya düştükten sonra Temmuz ayında tabloda yer almadı.

 

BookScan sıralamaları Barnes & Noble ve öbür kitap zincirlerinin, bağımsız kitap satıcılarının ve çevrimiçi alışverişlerin -Fakat çizgi roman satışlarından, Amazon, Walmart.com’dan ve bu tarz diğer yerleri içermez- arasında yapılır.

 

Kaynak : Anime Haber 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.