Jump to content

Kyoto Animation: Myriad Colors Phantom World Romanı Anime Oluyor


WLs

Önerilen İletiler

Fantastik roman Kyoto Animation Ödülleri'nden Şeref Ödülü kazandı.


 


kyoani.png-large.png.jpg


 

Kyoto Animation stüdyolarının resmi Twitter hesabından Cuma günü duyurulan açıklamaya göre Soichiro Hatano'nun Myriad Colors Phantom World(Musaigen no Phantom World) eseri animeye uyarlanıyor.


 


Hikaye yakın gelecekte, insanların hayal gücünden oluşmuş bir dünyada geçiyor. İnsanların hayaletler veya canavarlar olarak isimlendirdiği ''Phantoms'' ortaya çıkıyor. Ana karakter Hruhiko Ichijo, Hosea Akademisi'nde üst sınıfı olan Mai Kawakami ile birliktedir ve akademideki ilk yılıdır. Mai Kawakami Phantomlarla "Spirit of Five Elements"(Beş elementin ruhu) gücünü kullanarak savaşan birisidir.


Izumi Reina ise "Phantom Eater"(Phantom Yiyici) gücünü kullanırken Koito Minase ise Phantomlarla kendi kendine savaşır. Onlar, hayat onları bu dünyanın gerçeklerine götürmeden, lisenin inişli çıkışlı hayatını deneyim etmek istiyorlar.


Kyoto Animation'un Roman Baskısı, 2013 Aralık ayında Hatano tarafından yazılan ve Shirabi tarafından resmedilen romanını çıkardı. Kitap, dördüncü Kyoto Animasyon Ödüllerinde şeref ödülü aldı.


 


Kyoto Animation reklam videosu ve 2014 Ocak ayındaki orijinal roman için ticari bir reklam yayınladı:


 




 


 


Kaynak : Anime Haber 


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.