Jump to content

Kouji Seo’nun Princess Lucia Mangası Ekim Ayında Sona Eriyor


WLs

Önerilen İletiler

Dijital Manga’nın Project-H Books Fantezi serileri İngilizce çıkarılıyor.


019.jpg


 


Mag Garden’in Comic Garden dergisinin bu yılki Eylül sayısı 5 Ağustos’ta Kouji Seo’nun Princess Lucia (Prenses Lucia) mangasının derginin Kasım ayında biteceğinin haberini verdiği zaman duyurulmuştu. Manganın son sayısı 5 Ekim’de çıkarılacak.


 

Seo (Suzuka, A Town Where You Live) Princess Lucia’yı 2008 yılında tek sayılık olarak çıkardıktan sonra Mag Garden’in Comic Blade dergisinde 2009 yılında başlatmıştı. 2014 yılında Comic Garden, Comic Blade’in yerine geçti. Mag Garden dördüncü toplu sayıyı 2014 Mart ayında çıkardı.


Romantik Komedi türündeki manga ana karakter olan Yuta’nın etrafında geçiyor. Yuta, Herisei çağının(1994) altıncı yılında, 6 Haziran’da 6:06:06 doğan bir çocuk. Princess Lucia şeytan diyarından olan birisidir. Yuta ile bir çocuğu olursa doğan çocuğun son derece güçlü bir çocuk olacağına inanıyordur. İki melek, Rie ve Eru bunun gerçekleşmemesi için çalışıyorlardır.


princess-lucia.jpg


Dijital Manga’nın ilk üç serisinin Kuzey Amerika bölgesinde Project-H baskıcılık tarafından lisanslandırıldığı bildirildi.


Seo’nun, Suzuka ve A Town Where You Live mangaları televizyon anime uyarlamalarına ilham verdiler. A Town Where You Live ayrıca video anime uyarlamasına da ilham verdi. Del Rey, Seo’nun 18 bölümlük Suzuka Mangasını İngilizce dilinde 15 sayı olarak yayınladı. Crunchyroll, Fuka’yı dijital olarak İngilizce bir biçimde yayınlıyor. Bu yayınlama, Kodansha yeni bölümleri Japonya’da çıkardığı sürece devam da ediyor. Ayrıca dijital ortamda A Town Where You Live’ı da yayınlıyor. Seo, A Town Where You Live’ı 2014 Şubat ayında bitirdi.


 


Kaynak: Anime Haber


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.