Jump to content

Legend of Galactic Heroes’un Yeni Anime Projesi Duyuruldu


Cao Cao

Önerilen İletiler

Legend of Galactic Heroes’un Yeni Anime Projesi Hayranlarıyla Ne Zaman Buluşacak?

1439640959-mmmm.jpg?resize=660%2C419

Legend of Galactic Heroes (Ginga Eiyuu Densetsu) dendiğinde şüphesiz anime tarihinin en eşsiz yapımlarından biri akla gelir.

Farklı manga adaptasyonlarına ve OVA dışında şu an yayımlanmakta olan bir anime serisine kavuşmuş Arslan Senki romanlarında imzası bulunan Yoshiki Tanaka’nın bir diğer roman serisinden aynı isimle uyarlanan Legend of Galactic Heroes, yayımlandığı dönemin ardından yıllar geçmesine rağmen kalitesiyle adından hala söz ettiredursun, efsanenin severlerine gün saydıracak yeni bir gelişme geçtiğimiz günlerde gündeme geldi ve Production I.G, Legend of Galactic Heroes’a ait yeni bir anime projesinin yapımını üstleneceğini duyurmak üzere yeni bir internet sitesi açtı.
 

2017’de hayranlarıyla buluşacağı açıklanan projenin duyurusunda “2017’de, galaksinin tarihi bir kez daha…” sloganı yer alırken; internet sitesi, bahsedilen projenin geçtiğimiz sene müjdelenen yeni animeyle aynı olup olmadığına dair bir ipucu vermedi.

O dönemlerde Tanaka’nın sekreteri Hirofumi Adachi, yeni animenin eskisine ait bir remake olmayacağını; romanların yeni bir kadroyla yeniden uyarlanacağını dile getirmişti.
 

Bakalım gelecek günler pek çok takipçi tarafından merakla beklenecek hangi yeni gelişmeleri beraberinde getirecek?


Alıntı : www.animefantastica.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2017 olsun geç olsun güç olmasın, güzel olacak olsun ben 2020'ye kadar bile beklerim. :D Romanın yeniden uyarlaması yada animenin remake'i olsun devamı falan diye bir şey söz konusu bile değil zaten. (Çok şey talep ediyorum farkındayım...)

Ama o eski havayı verir mi bilmiyorum, savaş sahnelerinde çalan orkestra müzik falan olmayınca kuru hissettirecek.  -_- Üstüne kesin seiyuuları da değiştirecekler. Üzüldüm şimdi.

 Ne kadar yenisi yapılırsa yapılsın her zaman eski animesi kalbimde olacak  ;) 

 

En üzüldügüm nokta da Reinhard'ın fabulous saçını yeni animasyonlar yüzünden bi daha böyle göremeyecek olmamız (bazen eski anime çizimlerini özlüyorum :( )

tumblr_n53djmn0lC1tzuzs3o1_500.gif

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gerek seiyuulardaki değişiklikler, gerekse yeni çizimler (özellikle TV serisi olursa) nedeniyle eski yapımlar kadar başarılı olacağını sanmıyorum. 110 bölümlük  OVA ve Gaiden serilerinin yayınlanma süresine bakıldığında bölüm başına yaklaşık 1 ay gibi bir süre düşüyor + el çizimlerindeki detaylılık va samimiyet faktörü de var. Hakkını verirlerse güzel bir yapım olur ama eski serilerin başarısını yakalaması epey zor bana göre.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.