Jump to content

Angriel Gelmiş Hoşgelmiş ツ


Angriel

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar ben Fatih, yaşım 23 üniversite öğrencisiyim. İstanbul'luyum.
Kitap okumayı, oyun oynamayı, müzik dinlemeyi, dizi ve anime izlemeyi severim. Ruh halime göre hemen hemen her tür müziği dinlerim. 

Favori animelerim arasında en başta One Piece olmak üzere, Swort Art Online serisi, Bleach, Death Note, Code Geass,Nanatsu no Taizai, Akame Ga Kill, Senyuu, Another, Accel World, K Project, Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka (nasıl isim arkadaş okuyana kadar yaşlanıcaz) ve bu tarz animeler bulunuyor. Bi kaç tane daha vardır ama şu an aklıma gelmedi  :) 

 

Özellikle sevdiğim veya eskiden oynayıp unutamadığım oyunlar arasında Dota, LoL, Archeage, Call of Duty: Modern Warfare serisi, Need for Speed Most Wanted, Dayz (mod hali, standaloneda oynuyorum ama henüz gitmesi gereken çok yol var), Battlefield 3, Crysis serisi, Max Payne, ARK ve şu an yazmaya devam edersem 2-3 satır daha uzayacak olan oyun listesi alıp başını gidiyor  :D 

Sevdiğim filmler arasında Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Matrix, The Godfather, Wall-E, Leon The Professionel, Karayip Korsanları, Çılgın Hırsız, Sherlock Holmes gibi filmler bulunuyor. 

İzlemekte olduğum veya izleyip çok beğendiğim dizilerim ise en başta Doctor Who olmak üzere Game of Thrones, Chuck, How i met your mother, The Big Bang Theory, Sherlock Holmes, The Flash, Arrow, Gotham gibi diziler bulunuyor.

Evet arkadaşlar şimdilik aklıma gelenler bunlar okuduğunuz için  :rolleyes: 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.