quincy 647 Mesaj tarihi: 21 Ağustos, 2015 Evet forum sakinleri.Burada animelerle ilgili capsleri paylaşacağız. Capsler küfürlü olmazsa iyi olur. Adminlerden uyarı yemek istemezsiniz değil mi? Spoiler 6 1 asci, anes, Kai ve 4 diğer etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Kafuariku ^-^ 27 Mesaj tarihi: 21 Ağustos, 2015 Bazıları iyi bazıları kötü ama diğer capsleri merakla bekliyorum :D Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Fez 6 Mesaj tarihi: 21 Ağustos, 2015 Ronaldo Uchiha Spoiler 1 Capuchuu etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
uzmankaynak 18 Mesaj tarihi: 21 Ağustos, 2015 bunlarda benden: Spoiler Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Amygirl 2.301 Mesaj tarihi: 21 Ağustos, 2015 Anime memes hımmmm Türkçesi tam olarak aklıma gelmiyor... Buna benzer bir konu var forumumuzda konu içerikleri aynı ise konuyu birleştireceğim..Bunun dışında paylaşımlarınızı spoiler içine alınız lütfen! Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Cold Dewil 717 Mesaj tarihi: 21 Ağustos, 2015 Baklava hayranı üyelerin içlerinden geçenler :D Spoiler 3 1 quincy, Laetitia, JunEzSe KJ ve 1 diğer etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Kaxell 975 Mesaj tarihi: 21 Ağustos, 2015 Anime memes hımmmm Türkçesi tam olarak aklıma gelmiyor... Buna benzer bir konu var forumumuzda konu içerikleri aynı ise konuyu birleştireceğim..Bunun dışında paylaşımlarınızı spoiler içine alınız lütfen!Ben açmıştım aynı konuyu :D ama şu an eski konularima bakınca göremedim. Bi ara silindi demekli :) Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
quincy 647 Mesaj tarihi: 4 Eylül, 2015 Spoiler En güzeli bu :D Spoiler 4 JunEzSe KJ, Capuchuu, Sabah Sisi ve 1 diğer etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
asci 480 Mesaj tarihi: 4 Eylül, 2015 ben de bunları internette gördükçe topluyordum buyrun: Spoiler SnK:Eren:) Spoiler O iğrenç şakaya maruz kalan arkadaşlara :P Spoiler Hinata: Spoiler 6 Sabah Sisi, Kai, quincy ve 3 diğer etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Kai 204 Mesaj tarihi: 21 Eylül, 2015 Spoiler 4 JunEzSe KJ, quincy, Capuchuu ve 1 diğer etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş