Jump to content

Kishimoto’nun Yeni Mangası Nasıl Olacak?


Cao Cao

Önerilen İletiler

Masashi Kishimoto’nun Yeni Mangası, Fenomen Eseri Naruto’dan Ne Kadar Farklı Olacak?

 

1440169677-133916.jpg?resize=640%2C350

Weekly Shonen Jump dergisinin gelmiş geçmiş en ünlü serilerinden biri olan eserini noktalamasının ardından Naruto’nun oğlu Boruto’ya odaklanan spin-off manga başta olmak üzere Naruto temalı işlerden hala uzaklaşamayan ve en sonunda yorulup isyan edecek noktaya gelen mangaka Masashi Kishimoto, bir dergiye verdiği röportajda bir sonraki projesi için izleyeceği yol ve Naruto’nun popüleritesini bile geride bırakmasını umduğu yeni mangası üzerine konuştu.

Artık defterini kapadığı Naruto’ya son 15 yıldır çizdiği gibi haftalık olarak devam etmesinin söz konusu olmadığını dile getiren Kishimoto’nun sevenleri karşısına bir başka haftalık seriyle çıkıp çıkmayacağı sorusuna yanıtı net oldu. Bu durumun kesinlikle mümkün olmadığını ama içinde hala manga çizme isteği bulunduğunu belirten Kishimoto, teslim tarihleri gibi faktörlerden ve haftalık bir mangayı ortaya koymanın zorluklarından bahsetti.  Aylık formatta çıkacak bir manga çizme konusunda ise dijital yayım yapan Shonen Jump Plus’la ilgilendiğini çünkü onun sayfa sayısı ve yayımlama tarihleri gibi konularda daha çok özgürlük tanıdığını söyleyen mangaka, hazırlıklarına başladığı yeni mangasına hakkında düşüncelerini de paylaştı.

Naruto’nun, hayal edebileceğinden çok daha büyük bir hit olduğunu bu yüzden de bir sonraki hiti yaratmayı hedeflediğini belirten Kishimoto,  yeni projenin ne olacağına da karar verdiğini, daha Naruto üzerinde çalışırken kullanacak materyaller üzerinde düşündüğünü ve bu sefer bilim kurguya yöneleceğini ifade etti. Henüz tüm taşların yerine oturmadığını  ve editörüne herhangi bir şey göstermediğini ama karakter tasarımlarını çoktan tamamladığını söyleyerek sözlerine devam eden mangaka, ana karakterin okuyucuların görmeye alışmadığı türde bir karakter olacağını ekledi.

Kishimoto yeni manganın duyurusunu ne zaman yapacağı konusunda bir açıklama yapmadı ancak takipçilerden Naruto’yla olan başarısına bir meydan okuma olarak gördüğünü bu yeni mangayı beklemeleri ricasında bulundu. Bakalım Naruto ile yeteneğinden söz ettiren saygın mangaka, bilim kurgu türünde sevenlerine neler sunacak. Fazla beklememek dileği ile…

Alıntı: www.animefantastica.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Naruto 15 yıldır yayınlanıyor büyük hit olsun bi zahmet :D Ama Naruto'dan büyük yeni bir şeyler gelir mi bilemem. Bir kere insanlar yeni mangaya baktıklarında direk Naruto'nun mangakasının yeni eseri diyecekler. Kishimoto asla Naruto'dan kurtulamayacak :D :D 

 

Aylık olmasına hak veriyorum bütün hayatında çizmiş, bi dinlensin bence bi rahat verin adama, yeni film falan çıkarmayı da bırakın artık...  -_- 

Yeni mangasını dört gözle bekliyorum, umarım Naruto gibi bir ana karakter yaratmaz, değişiklik lazım :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 7 ay sonra...

Çıkmadan konuşmak saçma olur. Belki Naruto'dan daha ciddi bir seri gelecektir. Elinden kötü manga çıkacağını sanmıyorum Naruto kadar kaliteli kurgu yaparsa güzel bir şey çıkar elbet. Adam evvelden düşünmüş çünkü. Benim ilgimi çekti yeni manganın türü elbette hedefi aşağısı olmaz ama hitde olmayabilir şimdi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 sene sonra...
  • 1 ay sonra...
Ferris, 17.06.2020 - 15:33 tarihinde yazdı:

Cidden en son böyle bir durum vardı, çıkarmaktan vazgeçti sanırım ya da Naruto'yu takip etmeyi bıraktığımdan  çıktıysa da ben fark etmedim.  Tite Kubo da bir ara aynı şeyi demişti ama çizer mi orası muamma. 

Samurai 8: The Tale of Hachimaru diye bir manga çıkardı. Yani bundan bahsediyordur herhalde. Tabi istediği başarıyı yakalayamadı. Naruto çizmeye şimdi başlasa yine tutulur açıkcası. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.