Jump to content

Sup!


Armisael

Önerilen İletiler

Merhaba!

Adım Burak, 18 yaşındayım, lise son sınıftayım, Mersin'de yaşıyorum, yaklaşık 5 yıldır anime izliyorum manga sevmediğimden dolayı yani daha çok küçük ayrıntılara dikkat etmeyip bodoslama okuduğumdan dolayı pek zevk alamıyorum tek okuduğum manga Boku no hero academia. Daha çok Seinen, Slice of Life animelerden hoşlanırım, Ecchi ve fan service lerden oluşan animelerden nefret ederim.

 

Bu nasıl bir metin oldu yaw, reel'deki anime muhabbeti yapan arkadaş sayısı pek yeterli gelmediğinden dolayı (ki 5 yıl geçmiş nasıl bu kadar süre dayandıysam) buraya kayıt oldum. Zamanla tanışırız umarım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 24
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

en azından hentainin amacı belli, ecchilerdeki gibi fan service yapcaz diye ana karakter bacımızı elaleme sergilemiyolar  :ph34r:   hoşgeldin Burak. seinen ve slice of life dedin sempatimi kazandın an

Evet ecchi sevmez ama hentai izler  <_< Benden söylemesi Ayhan 'dan anime önerisi falan isteme  :smile_oleyo:  Bu arada hoş gelmişen keyifli forumlar, yorumlar, iletiler falan filan ee madem bu

Hoş geldin bende izmirden mustafa [emoji112] bu arada bu ecchi düşmanlığı ne bu forumda hala anlamadım yani komik abi ecchiler hentai yaoi veya yuriye bişi diyemem ama ecchiler komik abi [emoji1]

  • Forum Admin

H:G bende Ayhan 18 yaşnadyım bende son sınıfım izmir'de yaşıyorum 3 yıldır anime izliyorum bende pek manga okumuyorum bende abartılı ecchi hiç sevmiyorum (nitekin izliyorum şu an  :ph34r: )

Evet ecchi sevmez ama hentai izler  <_< Benden söylemesi Ayhan 'dan anime önerisi falan isteme  :smile_oleyo: 

Bu arada hoş gelmişen keyifli forumlar, yorumlar, iletiler falan filan ee madem bu kadar yıllık anime geçmişin var bizi engin bilginden mahrum bırakmassın umarım, mevcut konularımızda güzel yorumlarını bekliyorum  :whistling:

 

 

 

PS. Ayhan hala imza kurallarını öğrenenmemişsin düzenle çabuk o imzayı silerim  :LTkJN9u:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evet ecchi sevmez ama hentai izler  <_< Benden söylemesi Ayhan 'dan anime önerisi falan isteme  :smile_oleyo:

 

en azından hentainin amacı belli, ecchilerdeki gibi fan service yapcaz diye ana karakter bacımızı elaleme sergilemiyolar  :ph34r:

 

hoşgeldin Burak. seinen ve slice of life dedin sempatimi kazandın anında :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.