Jump to content

Yeni Gangsta AMV - Değerlendirirseniz Sevinirim ... - Konuyu Okuyan ve Yorumlarıyla Değerlendiren Herkeze Çok Teşekkür Ederim


Anime WR

Önerilen İletiler

Arkadaslar Gangsta AMVMEM degerlendirip degerlendirme sonucunu yorum yazarak belirten veyada konuya girip okuyan amvmi izleyen herkeze çok teşekkürler :) 

Spoiler İçerir Gangsta 

Spoiler İçerir :)

https://www.youtube.com/watch?v=upeQidMeExA

spoiler altında yapamadıgımdan mecbur spoiler içerir yazdım :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 Dostum iyi güzel olmuş. Dikkat etmen gereken müziğe uyum. Bunu her zaman söylüyorum. Müzik hızlandığı yerde hızlanman, yavaşladığı yerde yavaşlaman videonun beğenilirliğini çok arttırır. Müzik seçimin güzeldi mesela ama müzik hızlıyken yavaş, müzik yavaşken hızlı ilerleyen çok yer vardı.

 Bir de ritme uyum çok önemli. Ritme göre sahneleri kesip yapıştırırsan güzel olur. AMV yapımında birkaç tavsiye adıyla konu açmayı düşünüyorum birkaç gün içinde eğer aktif olursan bakarsın istersen :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkürler yorum yaptıgın için 
Şimdi öncelikle muzik yerlerine herzaman dikkat etmeye çalışırım
elimden geldigince tabii amvlerde sahneden çok muzik ön plana çıkar bunun için sahneden çok muzige dikkat etmeliyim o doğru

yani biraz aceleye geldi ondan olabilir pek bilmiyorum 

Konu kısmına gelirsem okadar çok konu okudumki ilk başlarken artık konu okuyacak halim kalmadı :)

Degerlendirdigin için teşekkürler charmer56

Eksik olmayın :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 Önemli değil. Aslında belki dediğin gibi dikkat etmiş de olabilirsin ama benim tam çok sevdiğim tarzda olmamış da olaiblir. Sonuçta zevkler çok değişik. Yani benim beğendiğim ama favorim olacak kadar olmayan ama güzel bir AMV başkasının en sevdiği AMVdir falan. Bir de biraz efekt eklesen güzel olur. Nerdeyse hiç efekt yoktu da. Yaklaştırma, bulanıklaştırma gibi efektler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.