Jump to content

Konusu En Çok Beğendiğiniz Oyun


No_MerCy

Önerilen İletiler

Silkroad Online tabi ki.Diğer MMO oyunlarının aksine oyundaki mekanlar birebir gerçekte olan yerlerdir.Konusu da Eski Asya ve Avrupa arasındaki kültürel ve ekonomik ticareti sağlayan İpek Yolu'nu anlatıyo.Türkiye'de en sevilen 3 efsane RPG oyunundan(Silkroad Metin 2 ve Knight Online ) biridir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

konusu en güzel seri kim ne derse desin warcraft serisidir :D film tadında seri. sadece oyun içindeki konuşmalar bile 5 saat  lık bir hikaye xD

Anime Neyse Oyunlarıda Öyle Oluyor Fark Olmuyor :D Doğru Tahmin

ajsdhjkfg Mario  :smile_oleyo:   Başka oyun konusu bilmiyorum :D    Ama SD Fighther diye bir atari oyunu vardı onun konusu idare ederdi  :smile_artiz:

Mass efect tabi ki. Öyle bir ayrıntılı hikaye ki 3 oyunu dlcler de dahil hepsini en ince ayrıntısına kadar oynamazsanız sonuna geldiğinizde olay kafanızda tam olarak netleşmiyor bile. Gerçi forumlarda olayı açıklayanlar oldu uzun uzun. Mükemeliyetin simgesidir mass efect ancak bir oyunda bu tarz bir hikaye işleyişi olabilirdi. Ayrıca karakterlerle her konuştuğunuzda özelikle gate ile  felsefenin diplerine inebilirsiniz. Bir takım kavramlarada değinmiş oyun.

 

 

Ondan sonra beni ağlatmayı başaran metal gear solidir ama ona pek hakim değilim girmeyeceğim.

 

 

Elder scrols ise ayrı bir konu. Hikaye belki şu an gizemli ve tam bir doğru cevap olmadığından güzel geliyordur bilemem ama iç savaş bir forumda 500 sayfa tartışılmışsa bir oyunda o oyunun konusu olmuştur. Witcherın ise o karanlık ortamı iyi verdiğini düşünmekteyim.

 

 

 

 

Ama bunların arasında Mass efecte en yakın olan wowdur. Wowun evreni benim için yüzükler efendisinden bile güzeldir. Karakterleri özenle oluşturulmuştur. İllidan stormrageyle, Arthas(lich king)ıyla, Slyvanası, furrionu, Helscreami ile tanırız wowu. OYnanmadıysa bile oturup wow 3ün hikayesi oturup izlenebilir.

 

 

Not;

Konuyu okufuğumda yazanların %90ı daha oyun oynamamış, oyun oynadığını düşünen biri. Birde sene 201511231 hala acnin konusunu öven mi var   :smile_artiz:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

skyrim baya iyi ingilizcem çok iyi değil ve malesef ps3 e türkçe yama indiremiyom o yüzden hikayeyi tam anlamadım ama az çok oynarken çıkarılıyor(hikayenin %10 oynarken %90ı kitapları okurken çıkıyo aslında[emoji1])

onun dışında WoW kesinlikle başka bir dünya ya paralı olması biraz sıkıntı ama böylelikle veletler doluşmuyo oyuna[emoji28] Assassin's creed , 3. oyuna kadar hikaye güzel gidiyodu 3 ten sonra bozdu baya [emoji17]

Call of duty , buna herkes "silah adam öldürüyon ne hikayesi ***" dese de ben ghost un öldüğü sahnede baya ağlamıştım oyunun bi hikayesi var oynarken anlamasanızda bitirince anlıyosunuz çok seviyodum şahsen [emoji1]

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.