Jump to content

Seni Bir Yerlerden Tanır Gibiyim...


Witch

Önerilen İletiler

Öncelikle, bu linki yan sekmede açıp bír yandan dinlemeni istiyorum, sayın okuyucu. ^-^

www.rainymood.com

Yağmur sesi hoşuna gitmiyorsa da, böyle alayım seni. ^-^

www.forestmood.com

Ben Witch. Çoğunuz tanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum beni, -ya da sadece konuşmuşluğumuz vardır, çenemi tutamıyorum maalesef :p -, fakat yeni üye olduğumda tanışma konusu açmayı akıl edememiştim. Lütfen bu konuya sadece "Hoş geldin" vesaire yazıp geçmeyin. Kendinizden bir parça bırakmanızı istiyorum sizden buraya. En sevdiğiniz şarkı film gibi. İçinizden ne gelirse. ^~^ Muhtemelen bu yazı acayip uzun olacak, sağlığınız için bir kısmını spoilera alacağım. :lol:

Yaşımı, adımı vermeyi hiç mi hiç sevmem. Bu kısmı atlıyorum. :D

Annem ve iki ablamla İstanbul, Üsküdar'da yuvarlanıp gidiyoruz.

Genelde güleç -güveç?- bir insanımdır, ama çabuk sinirlenirim de denebilir. Duygularımı içimde yaşarım. Sulu gözüm de biraz. :D Öyle. Ha bir de imla psikopatıyım. :D

Anime geçmişimden -böyle mi deniyordu?- bahsedecek olursam, bilerek ilk Corpse Party izledim. Vefasız arkadaşımın önerisiydi. Her ne kadar olmayacak bir seriyle anime dünyasına adım atmış olsam da, 1 yıldır bağımlı gibi bir şey oldum. Tamam tam bağımlı sayılmam. :P

Bitirdiğim anime sayısı öyle fazla değil şimdilik.

Kendi çapımda çeviri de yapıyorum. :P

Bu da anime ve manga listem:

myanimelist.net/animelist/Witchsama

myanimelist.net/mangalist/Witchsama

Favorilerime gelecek olursam, anime olarak ilk 3'üm bellidir:

-Death Note

-Doraemon

-Jitsu wa Watashi wa

Manga olarak da sanırım şöyle:

-Death Note

-Aku no Hana

-Henüz 3.ye karar veremedim euheuh.

En sevdiğim mangaka ise kesinlikle Takeshi Obata'dır. Her eserini sıkılmadan okurum. ^~^

Müzik ve kitap zevkimden de bahsedeyim. Aklınıza gelebilecek her tür müziği dinler, kitabı okurum. Film ve yabancı dizi izlemeyi pek sevmem. Bunlardan da favorilerimi sayayım:

Müzik:

-2NE1

-Beyoncé, Nicki Minaj

-Die Antwoord da severim :P

Kitap:

-Kitap Hırsızı kesinlikle en sevdiğim kitaptır.

Film:

-The Intouchables

-The Bucket List

-Çoğu Disney filmi

-Spirited Away

Yabancı dizi

-Person of Interest

Sanırım bu kadar. o.o

Bir de arada uğrayıp saçmaladığım bloglarım:

Kişisel random blog: annebenacim.tumblr.com

Anime/manga blog: utasyandere.tumblr.com

Şimdilik hepsi bu. Okuduğunuz için -okudunuz değil mi? D: - teşekkür ederim. ^~^ Sormak istediğiniz her şeyi sorun lütfen. :smile_oleyo:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba.Evet seni hemen her yerde görüyoruz maşalllah  :D.Ama ben severim öyle enerjik çok konuşkan kişilikleri.Çünkü ben daha sakin ve sessiz bir insanım.Herneyse ben de ailemle birlikte Şanlıurfa'da yaşıyorum.Ne yazıkki çevremde hiç anime sever yok :( .Bütün yakın akrabalarımı başlatmaya çalışıyorum ama nerde :P Bir kuzeni arada bir izlemeye başladı ama o da bizim gibi değil.Aklına estiği zaman izliyor.Anlayacağın yalnız kaldığım için en azından sanal ortamda bu camianın içeriisinde yer almak güzel.

Onun dışında genellikle çok uyumlu bir insan olarak bilinirim.Hemen herkesle anlaşabilirim.Çok çabuk sinirlendiğim zamanlar vardı ama kendi kendimi eğitebildim bu konuda.Artık sinirlerimi kontrol edebiliyorum.Belki de bu yüzden çoğu kişiyle anlaşabiliyorum.Biraz tembelimdir.Rahat ve soğukkanlı bir insanım.Bu yüzden kıpır kıpır sıcakkanlı insanları severim.Benim yinem benim gibi biriyle sohbet ettiğimi düşünemiyorum :lol: 

Neyse ilk animeye başlamam dolaylı yoldan abim sayesinde.O üniversiteyi balıkesir'de okuduğundan orada buraya göre biraz daha anime kültürü var.Arkadaşı izlediğinden bana tavsiye etti ve beğeneceğimi düşündü.Nitekim de öyle oldu.Normalde bir şey üzerinde çok kalamayan,çabuk sıkılan biri olmama rağmen anime dünyasında 2 yılı bitirdim.

Tsubasa,Sailor Moon vs. bilinçsiz izlediğim animeler dışında ilk bilinçli animem Bleach.Kendisi hala benim en sevdiğim animemdir.Bütün ost larını dinlemiş 2 senede 2 kere izlemişimdir.Unutamadığım ve devamını dört gözle beklediğim bir seri.Buradan Tite Kubo sensei'ye de selam çakalım :P 

Animeye dürüst bir şekilde bağımlı olduğumu söyleyebilirim.Bleach,Naruto ve One Piece'in climax bölümlerinde günde 40 civarı bölüm izlemişliğim vardır.Ama bu 2 sene içerisinde bu denli harika animeleri izlediğim için şu anda yavaşlamış durumdayım.Güncel izlediğim bir kaç anime dışında şu an izlemiyorum.

Çok fazla anime izlemediğim şu zamanları film,kore dizileri ve diğer dizileri izleyerek geçiriyorum.Çok boşum  -_- 

Manga genellikle okumuyorum.Elime alabilseydim kitap gibi okuyabilirdim sanırım ama bu şekilde pek okuma isteğim yok.Sadece çok merak ettiğim için Bleach ve Naruto'da manga okudum.Bu da Bleach anime bittiği,Naruto da bizi fillere boğduğu için.

Onun dışında şu an serbest çevirmenlik yapıyorum.Major 6 ve şu an güncel olan Diamond no Ace 2.sezon serileri benim ellerimde.

Manga okumadığım için listem yok

Anime Listem: http://myanimelist.net/animelist/xpector5

Evet favorilere gelelim.

Uzun seri: Bleach

Orta: Full Metal Alchemist Brotherhood

Kısa: Shingeki no Kyojin

Ecchi-Harem: Highschool DXD

Spor: Kuroko no Basket

Komedi: Gintama

Romantizm-Dram: Golden Time-Clannad

Romantizm-Komedi: Kaichou wa Maid-sama

Dram: Anohana

Diğer:Steins Gate,Code Geass,Death Note vs... bu uzar :D

Müziğe gelirsek.Her türlü müziği dinleme potansiyelim var.Kulağıma hoş gelen her türü dinlerim.Rap ten rocka a.Cazz dan klsaiğe kadar.

Rock grubu: Disturbed,Iron Maiden...

Rap: NWA,Tupac...

Klasik: Chopin...

Jazz:Louis Armstrong...

Anime müziği olarak da Shiro Sagisu,Takanashi Yasuharu,Takayashiki Hideo yapyığı müzikleri önerebilirim.

Kitaba gelirsek çok fazla kitap okuduğumu iddia edemem.Ama tür olarak polisiye-gizem tarzı veya psikoloji kitaplarını severim.

Polisiye-Gizem: Koloni,Sherlock Holmes,Dijital Kale... Özellikle Jean Christophe Grange ve Dan Brown kitaplarını öneririm

Film olarak bayağı izlediğimi söyleyebilirim.Zaten harddiskimde 250 küsürlük bir arşivim var.En sevdiğim film ve favorim kesin ve net olarak Lord Of The Rings.

Belki 20-25 defa izlemişimdir ve hala izlediğimde aynı heyecanı alırım.Tabii başka bir sürü çok beğendiğim var ama çok uzar.Beni en etkileyen film olarak da Requiem for a Dream diyebilirim.

Yabancı dizi olarak favorilerim Breaking Bad,Prison Break,Sherlock,Doctor Who vs... Güncel olarak yeni ilk sezonu sona eren Mr.Robot'u da herkese şiddetle öneririm.

 

Benden de bu kadar iyi bir tanıtım oldu sanırım.Tekrardan tanıştığımıza memnun oldum  :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selam korecan kardeşim. :D Ben de severim o ülkeyi. :D Ne yazsam ki.... Aklıma hiçbir şey gelmiyor ya. Neyse seni çok seviyoruz. Bunu sakın unutma olur mu? Her zaman bizim arkadaşımız olarak kalacaksın kalbimizde.  :love-you-crazy-rabbit-emoticon: Aman ne güzel konuştum be. :cool-onion-head-emoticon:  :smoking2-onion-head-emoticon:  :hate-crazy-rabbit-emoticon:  :ahaaah-onion-head-emoticon: 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mobilden toplu alıntı yapamıyorum. :smile_artiz:

@Hiyori^^ Olmasaydi şaşardım sayın Hiyori. :lol: Kore dizisi izlemiyorum, hep üşengeçlikten. Bana çok uzun geliyor. Sadece k-pop dinlerim ehe. :P

@Berk Abiniz Bir kere de videoları spoilera alsan şaşıcam gercekten. :smile_artiz:

@xpector Yaaa... Çok teşekkür ederim bu kadar yazdığın için. O kadar sevindim ki. Gyaah. *0* Ben de tanıştığıma çok memnun oldum. :D

@ezgi2002 Teşekkür ederim çokcana. :wub:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oi! Kendim hakkımda bir şeyler yazmayı unutmuşum  :depressed1-onion-head-emoticon: 

Yaş ve isim mevzularını geçeceğim. Bana Hiyori derler. :hi-onion-head-emoticon:  

İstanbul'da ailem ile yaşıyorum. Pek müzik dinlemem. Dinlesemde Anime openningleri  olur. :good-job-onion-head-emoticon: 

Genelde renkli bir kişiliğim var.  :cheer3-onion-head-emoticon:

 

Geveze sayılabilirim.  :hehe-onion-head-emoticon:

Ciddileşince korkunç olurum. .s :cruch-onion-head-emoticon: 

 

Pek bir şey yazamadım ama merak ettiğin bir şey olur ise sorabilirsin. :bye1-onion-head-emoticon:  

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yükselenin neeyy??? :D :D Tanışmışlık ya da konuşmuşluk var mı bilmiyorum ama seni biliyorum forum genelinde ve bende aynı durumdayım bende tanışma konusu açmayıp öyle araya kaynayanlardanım :D :D

 

Adım Furkan, 25 yaşındayım. Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum :D :D

Böyle kendi halinde yarı Asosyal bi insanım :D Anime izler, müzik dinler aklıma eserse çizim yaparım (Boş zamanım olmuyor gerçi :D)

Tipik başak burcuyum, iki yüzlülükten nefret ederim, başkasının arkasından konuşulmasından da ne düşünüyorsan açık açık söyleyeceksin arkadaş, yalan söylemeyi sevmem ardı arkası kesilmez kendi söylediğin yalana kendin bile inanabilirsin, agresif bi yapım yoktur ama duruma göre sert çıkışlar yapabilirim :D :D Duygusalım, hayvanları severim özellikle mistik yaratıklara karşı özel bi ilgim var daha doğrusu ''Ejder''lere :D

 

Anime konusuna gelirsek ilk 3'üm;

 

1-Akame ga Kill

2-Bleach

3-Mahouka Koukou no Rettousei

 

Manga;

1-Akame ga Kill

2-Fairy tail

3-D.gray-Man

 

Tür olarak Doğaüstü, Süper güç, Büyü türünden Animeler izlerim Ana karakterin gözü kararacak birden gücünü açığa çıkartıp ortalığı dağıtacak :D Sonra vur patlasın çal oynasın :D :D Ecchi ve harem türünden anime izlerim ama harem izleme sebebim ne yapacaklarını merak etmek ama hiç biri de bi sonuca bağlanmadı :D :D Güncel'den nefret ederim anime bitsin ondan sonra izlerim dediğim hiçbir Animeyi tamamlanmadan izleyemedim en son 12 bölümlük Animelerde 9'a kadar dayanabildim :D :D

 

Ya o değil de bu yazı uzayacak yazdıkça yazasım geldi :D :D Sosyal deney falan yapmıyorsun demi? :D Burda noktalayım ben iyi forumlar Witch kardeş :D :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.