Jump to content

Death Note 2016 Filmi Duyuruldu


Cao Cao

Önerilen İletiler

Death Note 2016 İle Senaryo Yeni Nesilde Devam Ediyor

1442166168-death-note-2016.png?resize=66

Death Note live action sayfasındaki geri sayımın ardından yeni bir film ortaya çıktı. Death Note 2016 -filmin adı sonradan değişecektir- seneye çıkacak ve Yagami Light’ın ölümünden yıllar sonra günümüzde geçecek. İlk live action filminin 10. yılı şerefine hazırlanacak olan filmde Yagami Light ve L’in varisleriyle birlikte 6 tane Death Note ve 6 tane Shinigami olacak gibi çünkü yayımlanan videoda 6 defter kuralına dikkat çekilmiş. Dünyada aynı zamanda en fazla 6 Death Note ve 6 Shinigami bulunabiliyor.

 

 

 

Gantz ve Library Wars’un yönetmeni Shinsuke Sato’nun yöneteceği filmin yayımlanan ilk videosunda, önceki live action filmlerinde oynayan Tatsuya Fujiwara (Yagami Light) ve Ken’ichi Matsuyuma (L) görülürken yeni karakterler ve yeni oyunculara dair herhangi bir görüntü bulunmuyor. Yeni nesil Death Note, senaryoyu 2016’ya taşıyan ilk ve tek Death Note yapımı olacak.

Alıntı : www.animefantastica.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

genelde live actionlara önyargılıyımdır ama bu ilgimi çekti :smile_oleyo:  ilk film berbattı çünkü o güzel animeyi alıp onu güzel yapan her şeyi çöpe atıp benzer senaryosunun filmini yapmışlar, haliyle berbat olmuş. ama bu kez bi nevi restart vermişler senaryoya, iyi fikir :LTkJN9u:  6 kitap falan ne kadar mantıklı ne kadar abartı filmde görürüz. ki zaten Death Note biçok şeyiyle abartı bi animeydi hani o kadar akıl oyunu falan iyiydi hoştu da abartıydı yani belli bariz :D o yüzden biraz daha abartı senaryo izlemek fena olmaz gibi geliyo bana.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sitede, haberin resmini görerek "What the f....?!" diyerekten geldim. Çok komik olurdu o ikisi gerçekten oynasaydı. Ay nedense hâlâ gülesim geliyor :D Gerçi ben animelerin live actionlarında Amerikalı oyuncuların oynaması taraftararıyım çünkü çizimlere daha çok benziyorlar. Yine de Robert Pattinson  :lol2-onion-head-emoticon: O resim..  :evil-smile-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.