Esinti 2 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 (edited) Lütfen genel başlık altında konu açmadan önce:+Özellikle belirtiyorum ki: Alıntı olan tanıtım mesajlarının alıntı olduğunu belirtiniz.+Türklüğümüzü ele alarak, Türkçemize saygı göstererek iletilerinizi gönderiniz.+Konuyla alakası olmayan saçma iletiler atmayınız.+İletinizin o mesaja uygun olup olmadığına dikkat ediniz.+Spam,argo... vb. kötü içerikli kelimeler kullanmayınız. Aksi takdirde:Önce uyarı ve hala aynı işlem altında başlık açmaya veya mesaj atmaya devam ederse kişi, gerekli yönetim kurallarıyla birlikte ceza alacaktır. Vakit ayırdığınız için, teşekkürler. Ekleme: Anime tanıtımları başka sitelerden alıntı olduğu belirtilmek şartı ile yapılabilir. Ancak Anime İncelemeleri kendi cümlelerinizle olmalıdır. Kişi kendi cümleleri ve kendine has düşünceleri ile inceleme yaptığı için sitede aynı animeye ait birkaç inceleme olabilir. Ancak tanıtım amaçlı konulardan aynı animeye ait sadece bir adet bulunmalıdır. Modlarca fazla olan konular silinir silinecektir. Yaptım olacak :P Edited September 18, 2014 by Amygirl Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Bilgi için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olacağım :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest MaRMaReX Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Güzel Paylaşım. Bilgi İçin Teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ℓøvέ~♥ Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Güzel paylaşım,teşekkürler... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Esinti 2 Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Bilgi için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olacağım :(Kurallar o kadar katı değil.Moderatörün görevlerinin bir kısmı yazılı resmi olarak. Yani aynı davranışı sürekli olarak devam ederse uyarılarımın ardından adminlere bildiririm.Şükür ki animeci dostlarımız bu kötü davranışlardan birini henüz gerçekleştirmedi. :D Ayrıca teşekkür etmenize gerekte yok(ama rica ederim) Çünkü her konu başlığı altında, o konuyla ilgili kuralların yazması gerekir:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts