Jump to content

Bleach Animesinin Devamı İçin Umut Var


Berker51

Önerilen İletiler

Masashi Kudo, Bleach Animesinin Devamı İçin Umut Verdi

 

Bleach animesinin karakter tasarımcısı ve animasyon direktörü Masashi Kudo tasarımını gerçekleştirdiği Ichigo figürünün tanıtımı için katıldığı etkinlikte bir kez daha “Bleach animesi devam edecek mi?” sorusuyla karşılaştı. Sanatçı, bu kez daha önceki cevabından çok daha umut verici bir yanıt verdi ve şunları söyledi:

“Anime ekibi bunu unutmuş değil. Şu an bir şey söyleyemiyorsak bu, şu an için bir çalışma yapılmadığından dolayıdır ama her zaman için animenin devam etme olasılığı var çünkü insanlar Bleach’e çok değer veriyor. 27 Mart 2012’de animenin bitmesiyle birlikte dediğimiz gibi, sabırla beklemek ve lisanslı anime ve manga satın alarak destek olmak önemli.”

Masashi Kudo, konuşmalarında genel olarak Bleach’in büyük oranda lisanssız bir şekilde izlendiğinden ve okunduğundan dert yandı. Sanatçının, mangayı beğenerek takip etmesi, karakterleri daha iyi anlaması ve animeye aktarması adına önemli bir faktör olmuş. Bleach anime olarak epey zorlu bir sürece sahipmiş çünkü animasyonlara başlanmadan önce çizimler açısından en iyisi gerçekleştirilmeye çalışıyormuş. Tite Kubo, karakter çizimlerini tek tek inceleyip “Bunun kas oranını arttırmamız gerek, bu daha sert bir ifadeye sahip olmalı…” gibi sürekli yönlendirmede bulunuyormuş ve bu yüzden çizimler yeniden elden geçiyormuş. Animeyi kısa sürede hazırlamak durumunda olduklarından Tite Kubo ile birlikte çalışarak epey bir sabahlamaları gerekmiş. Ancak oldukça faydasını görmüş.

 

Masashi Kudo’nun etkinlikte çekilmiş çizim videosu:

 

1442343107-masashi-kudo.jpg?resize=660%2

1442343107-masashi-kudo-ichigo.jpg?resiz

1442343107-masashi-kudo-zaraki.jpg?resiz

Ve tasarımını yaptığı, sınırlı sayıda satışa sunulacak olan özel figür:

1442343108-masashi-kudo-ichigo-figur.jpg

 

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben bleachi severdim ama tite çok sulandırdı işi

mangada abi 1 yıl sonra ichigoyu gösterdi onada hiçbişy yaptırmadı (juha ile dövüşüyo hala shikai modda adam genryusaiye tek attı sen bu adama bankaisiz dalıyon hey allahım)amele amele dövüşler artık çok baydı bleach çok nerde o eski bleach dedirtiyo cidden

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.