Jump to content

Kekkai Sensen Final Bölümünün Tarihi Duyuruldu


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Takipçileri Tarafından Merakla Beklenen Kekkai Sensen Final Bölümünün Tarihi Belirlendi.

 

 

2015 ilkbahar animelerinden olan Kekkai Sensen, özgün ama karmaşık işlenen bir konuya sahip olmasına rağmen tanıdık seiyuu kadrosu ve ilginç karakterleriyle izleyenlere oldukça samimi gelmişti. Nisan ayında başlayan animenin haziran ayında final bölümünün yayımlanması beklenirken sürpriz bir gelişme oldu ve bu durum takipçiler tarafından pek de hoş karşılanmadı. Beklenilenden daha uzun bir bölüm olması bahanesiyle animenin son bölümü ileri bir tarihe ertelendi. Zamanı belli olmayan final bölümünü bekleyen takipçilerin gönüllerine su serpmek istemiş olacaklar ki bazı Japon dergilerinde animeye ait görseller yayımlandı. Temmuz ayında Animedai dergisinde iki sayfayı kaplayacak şekilde tam yaz temasına uygun bir görsel yer alırken, ağustos ayında NewType dergisinde yayımlanan görselde daha duygusal bir sahneye yer verilmiş gibi gözüküyor.

 

 

zZjAhxT.jpg
Animedia Temmuz Sayısında Yayımlanan Görsel

 

 

 

ENh8Fi3.jpg
NewType Ağustos Sayısında Yayımlanan Görsel

 

 

 

Animage dergisinin eylül sayısında ise, Noragami ve Cowboy Bebop gibi animelerde imzasını gördüğümüz Toshihiro Kawamoto’ya ait bir görsel yayımlandı.

 

E0547xa.jpg
Animage Eylül Sayısında Yayımlanan Görsel

 

 

 

dMrsCTw.jpg
PASH! Eylül Sayısında Yayımlanan Görsel

 

 

 

Her ay takipçilerin ilgisini kaybetmemek adına yayımlanan görseller oldukça iyi olsa da final bölümüne ait güzel haber Kekkai Sensen animesine ait resmi Twitter sayfasında duyuruldu.

 

FqeIQu2.jpg
İşte O Beklenen Duyuru!

 

 

 

Yayımlanma tarihleri sırasıyla MBS için 3 Ekim, BS11 için 7 Ekim ve TOKYO MX için 11 Ekim. 46 dakika sürecek final bölümünün adı, animenin açılış şarkısı ile aynı adı taşıyor yani “Hello, World!”. Son bölüme hazırlık olması adına 11. bölümün sonunda yayımlanan final bölümüne ait duyuru videosunu ve açılış şarkısını buraya bırakıyorum. Kalan kısa sürenin hızlı geçmesi ve son bölümün beklentilerinizi karşılaması dileğiyle.

 

 

 

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.